LIFESTYLE

Uljepšajte si dan zabavnom filmskom kompilacijom

Popravite raspoloženje u tri minute
dirty dancing
Svi imamo te trenutke. Sav stres koji smo malo po malo prikupljali posljednjih tjedana sprema se eruptirati, očajnički trebamo slobodan dan i jedino o čemu smo u stanju mantrati jest bijeg na neko tiho, lijepo i samotno mjesto.

Naša standardna tehnika disanja kojom se opuštamo je zakazala, um nam je teško smiriti i najradije bismo pritisnuli pauzu na odraslost. Trenuci su ovo na koje nitko nije imun i upravo su oni pravi test kontrole naših emocija i uma jer, najlakše je biti sretan i pozitivan kada sve ide kako smo zamislili, zar ne?

Ako baš ništa što bi vas moglo oraspoložiti ne funkcionira, donosimo trominutni video uz koji možda nećete naučiti kvantnu fiziku, no gledanje bi moglo rezultirati nečim još boljim u ovim stresnim trenucima, a to je blesavi osmijeh na licu. Riječ je o kompilaciji gotovo svih filmskih plesnih scena ikad snimljenih. Od filmova Silver Linings Playbook, Dirty Dancing i Charlie's Angels, preko Reservoir Dogs i The Wolf of Wall Street pa sve do Beetlejuicea i Scent of a Woman, ova kompilacija je dobra injekcija pozitive, ali i moguća inspiracija za neki od budućih vikenda. Mali savjet: slobodno video palite po potrebi.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 16.03.2017. u 10:11
Tagovi: film, ples

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p