LIFESTYLE

Ultra spektakl ostaje u Hrvatskoj!

Više od 150 000 posjetitelja iz 141 zemlje

 
Ultra Europe postaje više od festivala! Zbog prirodnih ljepota i jedinstvene lokacije, festival je dobio nadimak Destination. S jednim od tri najjača line up-a u Europi Destination preuzima ulogu svjetski jedinstvene promocije po kojoj se Ultra
Europe izdvaja od ostalih festivala u svijetu. Upravo je to jedan od razloga zašto više od 150 000 posjetitelja iz 141 zemlje dolazi u Hrvatsku i ostaje u prosjeku sedam dana.
 
Ultra Europe službeni after-movie pregledan je više od milijun puta u dva mjeseca od kada je objavljen. Njegova važnost za promociju Hrvatske je time veća što je pola videa posvećeno kadrovima o ljepotama destinacija održavanja festivala.
 

Direktor Ultra Europe festivala, Nikola Bušljeta, koji se upravo vratio iz Miamija s pregovora s vlasnicima Ultra World Wide organizacije, nam je rekao: "Jedan od partnera Ultra World Wide organizacije je i Ultra Europe festival, koji je pretežito u vlasništvu Hrvata. Upravo to predstavlja jedan od glavnih razloga zbog kojih se Ultra Europe održava baš na hrvatskoj obali, u Splitu. No, svake godine nam je sve teže zadržati Ultra Europe festival u Hrvatskoj jer njegov rast donosi i sve veći broj ponuda država koje su željne preuzeti ulogu domaćina ovoga festivala. Za sada Ultra Europe ostaje u Hrvatskoj što nas čini izuzetno ponosnima, ali smo ujedno i svjesni da smo u posljednje dvije godine dobili tri ozbiljne ponude. Unatoč tome, uvjereni smo da s daljnjim rastom i razvojem kvalitetne suradnje s Hrvatskom, Ultra Europe ostaje u Splitu."

Održavanje Ultra Europe 2015. pratilo je preko 900 akreditiranih novinara. Kao i svake godine Ultra Europe u ponudi ima i regionalne karte koje imaju jedinstvenu cijenu od samo 899 kuna (General admission za tri dana). S povoljnijom cijenom Ultra Europe se na još jedan način zahvaljuje svojim domaćinima. Karte za Boat party mogu se nabaviti za 149 kuna. Broj karata je ograničen, a mogu se kupiti kod Ultra partnera: Večernji list, 24ata, ticketshop.hr te na prodajnim mjestima Tisak Media u cijeloj Hrvatskoj. Dodatna pogodnost je da će se regionalne karte prodavati i na rate.

Destination Ultra - Croatia music week objedinjuje 5 stageva i nekoliko žanrova, od koji kao najpopularnije možemo izdvojiti EDM (big room sound), trance i techno. Kvalitetu festivala potvrđuje i to što iz godine u godinu ponovno ugošćuje najcjenjenije i najpopularnije predvodnike i pokretače žanrova. Ovakav line-up u kombinaciji s produkcijom na svjetskoj razini u koju se ulaže tri milijuna eura Ultra Europe pretvara u jedinstveni doživljaj. Ultra Europe Phase One Headliners DJ-i bit će: Above & Beyond, Adam Beyer, Afrojack, Alesso, Armin van Buuren, Carl Cox, Dash Berlin, David Guetta, Hardwell, Jamie Jones, Marco Carola, Martin Garrix, DJ Snake i Solomun.

Foto: PR
Objavljeno: 13.04.2016. u 11:21

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p