LIFESTYLE

Umjetnica iz Pule čije radove obožavamo

Upoznajte Maju Milocanovich i njezine divne ilustracije

Ako vas ovog ljeta putevi odvedu do Pule, svakako svratite do ljetne galerije Maje Milocanovich koja se nalazi u simpatičnom haustoru na adresi Sergijevaca 35. 

Za Maju smo saznali zahvaljujući njezinom odličnom Instagram profilu na kojem ova kreativna djevojka na dnevnoj bazi objavljuje divne fotografije svojih radova i odjevnih kombinacija. Maja je inače autorica modnog bloga InWithDNew pa nimalo ne iznenađuje činjenica što na njezinim ilustracijama prevladavaju poznate ikone stila i modna tematika. 

Ova dvadesetsedmogodišnjakinja otkrila nam je kako na njezinim crtežima najviše prevladavaju žene jer je one inspiriraju na dnevnoj bazi, no povremeno zaluta i u neke druge vode… Cijene radova variraju od 100 kuna za one manjih dimenzija i crtane akvarelom, do 400 kuna koliko je potrebno izdvojiti za veliki crtež koji je crtan kredom. 

 
 


 
Maja svoje radove cijelo ljeto prodaje u Puli na spomenutoj adresi, no moguća je i kupnja preko interneta. Za detalje joj se možete javiti na njezin mail: maja.milocanovich@yahoo.com, a radove možete vidjeti na njezinom Tumblr blogu: Wonderland.

Ana Bacinger
Objavljeno: 28.07.2014. u 12:05

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p