KULTURA

Upoznajte jedan od najpoželjnijih phableta na tržištu

Samsung na ekskluzivnom događanju predstavio novu trgovinu i novog člana Galaxy obitelji
 
Samsung Electronics danas je premijerno u Hrvatskoj prikazao novog člana Galaxy serije pametnih telefona. Samsung Galaxy Note 4, koji korisnicima osigurava snažno i jedinstveno mobilno iskustvo na tržištu, predstavljen je u novootvorenom Samsung Experience Store u centru Zagreba, prvoj takvoj trgovini u Hrvatskoj. Trgovina koja se proteže na 105 četvornih metara, u samom centru Zagreba, mjesto je na kojem će svi ljubitelji najnovijih tehnologija moći iz prve ruke iskusiti Samsungovu viziju budućnosti telekomunikacija i zabave.

– Galaxy Note 4 postavlja nove standarde u industriji pametnih telefona – rekao je Belizar Zečić, voditelj odjela telekomunikacija, zagrebačkog predstavništva Samsung Electronics te dodao - novi Galaxy Note 4 donosi profinjeno Note iskustvo integrirajući najnoviju mobilnu tehnologiju te moderan i elegantni dizajn s unaprijeđenim iskustvom gledanja osiguravajući korisnicima snažno i jedinstveno mobilno iskustvo na tržištu. Osobito me raduje što hrvatsku premijeru možemo organizirati upravo u novom Samsung Experience Storeu, trgovini koja će korisnicima iskustvo isprobavanja i kupovine uređaja koji su korak ispred vremena, podići na sasvim novu razinu.

 
Belizar Zečić i Daniela Ivanda

Galaxy Note 4 opremljen je nevjerojatnim 5,7-inčnim zaslonom razlučivosti 2460 s 1440 točaka Super AMOLED tehnologije, koji donosi kristalno čistu i živopisnu sliku snažnog kontrasta, poboljšane kutove gledanja i izuzetno brzo vrijeme reakcije osiguravajući neprikosnoveno iskustvo gledanja. Zahvaljujući velikom ekranu, poboljšana Multi Window značajka osnažuje korisnikovo iskustvo donoseći ključ uspješnog i jednostavnog multitaskinga. Korisnici mogu izabrati kako će aktivirati svoju aplikaciju, s cijelim, podijeljenim ili skočnim prozorom te prema potrebi jednostavno izmijeniti veličinu i poziciju aplikacije na ekranu jednim dodirom.

Predstavljanje održano u Samsung Experience Store bilo je ujedno i prilika da se zainteresirani upoznaju s posljednjom generacijom raznovrsnih tehnoloških rješenja južnokorejskog diva. U 105 četvornih metara trgovine smještene na samom kutu zagrebačke Ilice i Mesničke ulice, Samsung je izložio najnovije pametne telefone, digitalne fotoaparate, posljednju generaciju TV prijamnika i pratećih zvučnika te klima uređaja, prezentirajući tako filozofiju umreženog doma i podižući korisničko iskustvo i zadovoljstvo kupovine na sasvim novu razinu. Osim toga, Samsung Experience Store mjesto je na kojem će kupci moći predati uređaj na servis, odraditi besplatno softversko ažuriranje pametnih telefona te se educirati o najnovijim Samsung proizvodima. Službeno otvorenje Samsung Experience Storea bit će u petak, 24. listopada, dok će vrata trgovine radnim danom biti otvorena od 9 do 20 sati te od 9 do 14 sati subotom.


Podsjetimo, Galaxy Note 4 donosi napredne fotografske značajke, s mogućnošću snimanja svjetlijih i jasnijih fotografija. Uređaj je opremljen 16-megapikselnom glavnom kamerom s pametnim optičkim stabilizatorom slike koji poništava trešnju kamere i automatski produljuje vrijeme ekspozicije u slučaju slabijeg osvjetljenja. Također, 3,7-megapikselna prednja kamera s f1.9 osigurava kut snimanja od 90 stupnjeva te široki kut do 120 stupnjeva, nudeći korisnicima mogućnost snimanja odličnih grupnih fotografija.

S velikim izborom poboljšanih značajki, Galaxy Note 4 omogućava korisnicima da dobiju još više od svog mobilnog uređaja. Sa značajkama Fast Charging i Ultra Power Saving Mode, Galaxy Note 4 se puni brže i osigurava da se korisnikov uređaj ne ugasi u trenutku kada mu je to najpotrebnije. Galaxy Note 4 opremljen je s više mikrofona kao i poboljšanim mikrofonom za uspješnije poništavanje pozadinske buke prilikom razgovora u glasnijem okruženju. Ugrađeni diktafon donosi osam različitih mogućnosti snimanja i reprodukcije različitih dijelova snimljenog materijala te izdvajanje i preslušavanje određenih glasova u grupnom razgovoru. Nadalje, Galaxy Note 4 donosi poboljšani skener otiska prsta za zaštitu osobnih podataka i prvi UV senzor na svijetu ugrađen u mobilni uređaj.

 
Daniela Ivanda

Nova S Pen olovka osigurava autentičnije iskustvo pisanja olovkom s prirodnijim potezima koji savršeno simuliraju pisanje nalivperom po papiru. Također, S Pen olovka donosi jednostavnu Air Command funkciju s drugim intuitivnim značajkama kao što su Action Memo, Screen Write, Image Clip i Smart Select, koje omogućavaju korisnicima jednostavno stvaranje i prikupljanje sadržaja. Nova Smart Select značajka osigurava da korisnici lako spoje i dijele sadržaje različitog porijekla. Također, inovativna značajka Snap Note omogućava korisnicima fotografiranje svojih bilježaka s papira ili ploče te brzo i jednostavno pretvaranje u S Note bilješke. Korisnici također mogu osloboditi svoju kreativnost bilježenjem misli putem Voice Memo značajke.

Galaxy Note 4 dostupan je na hrvatskom tržištu u crnoj odnosno bijeloj boji, po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 6349 kuna. Više detalja i fotografija o Galaxy Note 4 dostupno je na stranici www.samsungmobilepress.com.
Objavljeno: 23.10.2014. u 17:36
Tagovi: Samsung

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p