KULTURA

Upoznajte nove zvijezde mobilne telefonije

Samsung predstavio Galaxy S6 i Galaxy S6 edge
Samsung Galaxy s6 
Poželjeli ste svog dotrajalog mobilnog ljubimca zamijeniti novom, sjajnijom verzijom? Dobru vijest sa sobom je donio početak ožujka. Naime, na Mobile World Congressu u Barceloni Samsung Electronics predstavio je pametne telefone Galaxy S6 i Galaxy S6 edge. Novi članovi obitelji Galaxy, Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj vrhunskih materijala izrade i najnaprednije Samsungove tehnologije, pružajući korisnicima vrhunsko mobilno iskustvo.

Izrađen od metala i stakla, Galaxy S6 i Galaxy S6 edge predstavljaju spoj elegantnog dizajna i vrhunskih performansi. Jedinstvenog dizajna, Galaxy S6 edge donosi impresivno iskustvo gledanja sa zakrivljenim ekranom s obje strane, čineći ga prvim takvim uređajem u svijetu. Kućište je izgrađeno od najotpornije stakla Corning® Gorilla Glass® 4 te dolazi u paleti živopisnih boja kao što su „bijeli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, plavi topaz“ i „zeleni smaragd“. Elegantan dizajn u kombinaciji s potpuno novim i jednostavnijim sučeljem značajno poboljšava jednostavnost korištenja i funkcionalnost uređaja, dok napredne funkcije vrhunske prednje i stražnje kamere osiguravaju korisnicima zabilježiti najdraže trenutke ne kompromitirajući kvalitetu, bilo gdje i bilo kada. S ugrađenom certificiranom tehnologijom za bežično punjenje WPC i PMA, uređaji Galaxy S6 i Galaxy S6 edge postavljaju standard u industrije univerzalnog bežičnog punjenja.

Samsung Pay, najnoviji sustav mobilnog plaćanja koji će biti kompatibilan s više prodajnih mjesta od bilo koje konkurentske usluge u jednoj aplikaciji, bit će predstavljen u SAD-u na uređajima Galaxy S6 i Galaxy S6 edge u drugoj polovici ove godine. Zaštićen sigurnosnom platformom Samsung KNOX, skeniranjem otiska prsta i naprednim tokenom, usluga Samsung Pay koristi tehnologije NFC i MST, omogućujući jednostavno i sigurno iskustvo plaćanja. Uređaji Galaxy S6 i Galaxy S6 edge opremljeni su poboljšanom mobilnom sigurnosnom platformom Samsung KNOX koja donosi vrhunske sigurnosne funkcije u realnom vremenu od potencijalnih napada. Nadalje, u slučaju gubitka uređaja značajka Find My Mobile štiti korisničke podatke zahvaljujući brojnim rješenjima koja se mogu aktivirati na daljinu, kao što je Reactivation lock. S poboljšanim senzorom otiska prsta, uređaji osiguravaju brzu potvrdu identiteta te zaštitu šifriranih podatke u sigurnoj memoriji.

Galaxy S6 i Galaxy S6 edge bit će dostupni na globalnom tržištu od 10. travnja 2015.godine, u varijantama od 32/64/128GB i bojama „bijeli biser“, „crni safir“, „zlato i platina“, „plavi topaz“ (samo Galaxy S6) i „zeleni smaragd“ (samo Galaxy S6 edge).
Samsung Galaxy s6 
Samsung Galaxy s6 
Samsung Galaxy s6 
Foto: Press
Objavljeno: 11.03.2015. u 09:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p