LIFESTYLE

Upoznajte psa koji osvaja Internet

Simpatično stvorenje na koje ne možete ostati imuni
Paddington 
On je ponekad pravi gospodin, ponekad mu se baš ništa ne da, nekad se jako voli šaliti sa svojim cimericama mačkama, a ostalo vrijeme drijema i kontemplira o životu u svojim šarenim pidžamicama. Njegovo ime je Paddington i najbolji je prijatelj Annie, djevojke iz Australije. Jesmo li spomenuli da je Paddington ultra simpatičan sivi Shar pei?

Annie Jacob još je jedna od mnogobrojnih vlasnica pasa koja je svoju ljubav prema ljubimcu odlučila iskoristiti u kreativne svrhe. Paddington je, naime, zvijezda Instagram računa Annie & Paddington, ali i mini knjige My Best Friend koja instantno navlači osmijeh na lice. Minimalistička estetika Annieninih fotografija savršeno odgovara Paddingtonu i osvaja na prvi pogled, dok njen Instagram profil broji preko 63 tisuće pratitelja. Gotovo svi relevantni svjetski mediji pisali su o fotogeničnom psu i njegovoj vlasnici, a zanimljivo je kako je Annie po prvi puta fotoaparat uzela u ruke baš onda kada je Paddy učio mirno sjediti. Instagram profil je pak otvorila kako bi se povezala s ostalim vlasnicima pasa i nije ni sanjala da bi on mogao prerasti u jedan od najpopularnijih profila današnjice.

Pogađate, Paddington je nova zvijezda Interneta, a bacite li samo jedan pogled na svakodnevni život simpatičnog psa ružičaste njuškice, bit će vam u potpunosti jasno i zašto.
 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
Paddington 
 
 
 
Paddington 
M.M.
Foto: annie&paddington 
Objavljeno: 26.08.2015. u 11:51

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p