KULTURA

Uskoro gledamo četvrtu sezonu odlične krimi serije True Detective!

Napetu seriju gledamo uskoro...

True Detective jedna je od serija koja je posljednjih godina HBO produkciji donijela veliku popularnost. Nakon što je prva sezona prikazana prije gotovo deset godina - 2014., bila je jedna od najgledanijih serija poznatog streaming servisa. Do sada smo pogledali tri sezone ove odlične, napete krimi serije, a čini se da uskoro gledamo nove slučajeve i novi detektivski par.

True Detective je serija čiji se koncept sastoji od radnjom i likovima nepovezanih sezona. Tako smo svake sezone imali prilike upoznati nove detektive i nove slučajeve. U prvoj sezoni, koja je pokrenula lavinu uspjeha, gledali smo Matthewa McConaugheya i Woodyja Harrelsona. Druga sezona došla je vrlo brzo nakon prve, već 2015., a u glavnim ulogama našla su se jednako poznata glumačka imena – Colin Farrell, Rachel McAdams, Vince Vaughn, Taylor Kitsch i Kelly Reilly. Od treće sezone dogodile su se izmjene i van seta zbog čega je nova sezona lansirana tek 2019. godine.

O čemu se radi u novoj sezoni?

S obzirom na to da je HBO prije nekoliko dana objavi teaser za novu sezonu, možemo otprilike znati što nas očekuje u novoj sezoni. Glavne uloge će preuzeti Jodie Foster i Kali Reis kao detektivke Danvers i Navarro, koje će se u neprijateljskom okolišu Aljaske morati suočiti s tamom i kopati po ukletim istinama kako bi riješile slučaj nestanka šestorice radnika koji upravljaju istraživačkom stanicom. Službeni datum izlaska još nije poznat, ali seriju ćemo definitivno gledati ove godine, možda već u prvoj polovici, jer je objavljena u najavnom videu novih HBO naslova za ovu godinu.

Foto: Instagram
Objavljeno: 01.03.2023. u 15:55
Tagovi: HBO, serija

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p