KULTURA

Uskoro gledamo petu sezonu omiljene serije ‘You’ koja će biti i posljednja!

Konačni kraj avantura Joea Goldberga!
Drugi dio četvrte sezone omiljene serije ‘You’ upravo se prikazuje na Netflixu, a ako ste i vi jedni od onih koji su već progutali sve nove epizode, zasigurno ste se već zapitali što nas čeka u nastavku priče i nazire li se uopće kraj zlokobnim avanturama našeg antijunaka Joea Goldberga kojeg smo svi na neki krajnje bizaran način - zavoljeli.

Oni koji su već pogledali najnovije epizode uživali su u mnoštvu neočekivanih preokreta, a kako bismo izbjegli ‘spoilere’ svima onima koji tek planiraju pogledati drugi dio četvrte sezone, otkrit ćemo samo da su dramatična događanja u novim epizodama naznačila jedan posve novi smjer u kojem bi se mogla orijentirati serija u svojoj budućnosti. Samim time, znatiželjna javnost počela je postavljati pitanja o petoj sezoni, nastavku priče i - njenom kraju. Najintrigantniji odgovor na ovo pitanje dao je upravo Penn Badgley koji je ujedno otkrio kako će peta sezona serije ‘You’ vrlo vjerojatno biti posljednja.

Posljednja sezona na vidiku

Ono što osobno priželjkujem da se dogodi je točno ono što kreatori serije planiraju učiniti. Ne smijem otkriti nikakve detalje, ali ono što vam mogu reći je da će peta sezona dovesti do zadovoljavajućeg i lijepog završetka za sve obožavatelje,” kazao je Badgley koji je svojom izjavom otvorio još više pitanja; Što znači ‘lijep’ završetak za Joea Goldberga i hoće li nas naš antijunak tek šokirati svojom velikom preobrazbom? Više detalja donosimo uskoro kada ćemo ujedno znati i više informacija o datumu izlaska pete sezone koju već sada jedva čekamo pogledati!

Foto: imDB
Objavljeno: 11.03.2023. u 11:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p