KULTURA

Uskoro stiže i druga sezona Netflixove hit serije “The Watcher” koju jedva čekamo!

Serija koja je oduševila gledatelje diljem svijeta!
Čini se kako je 2022. godina posebno uspješna za poznatog redatelja Ryana Murphyja; Naime, nakon što je ostvario nevjerojatan uspjeh serijom o Dahmeru - hladnokrvnom serijskom ubojici, a za koju je Netflix već najavio snimanje novih sezona, Murphy je ponovno skočio na sam vrh Netflixove ljestvice, no ovoga puta s “The Watcherom”. Jeziva serija o istinitoj kriminalističkoj priči iz 2014. godine potpuno je šokirala gledatelje, a na radost brojnih fanova, Netflix je upravo potvrdio snimanje druge sezone i za drugu Murphyjevu uspješnicu o kojoj ćemo, po svemu sudeći, slušati još dugo vremena.

Prisjetimo se, “The Watcher” je zastrašujući kriminalistički triler koji prepričava istinitu priču iz 2014., prateći selidbu obitelji Brannock u naizgled idilično predgrađe u New Jerseyju. Međutim, situacija u novom susjedstvu postaje sumnjiva u trenutku kada Brannockovi počnu primati prijeteća pisma od nekoga tko sebe naziva Promatračem. Sa sve većim brojem prijetnji od strane njihovog stalkera, kao i čudnim ponašanjem njihovih susjeda, obiteljska paranoja nastavlja rasti, a sve očajniji članovi obitelji Brannock pokušavaju otkriti tko pokušava njihov san pretvoriti u noćnu moru! Iako trenutno nema detalje o tome kako će se ovaj misterij ponovno pokrenuti, Murphy je potvrdio kako će u nadolazećoj sezoni dodatno zadirkivati gledatelje o identitetu tajanstvenog i zlokobnog promatrača! Slaveći veliki uspjeh streamera te službenu vijest o nastavku “The Watchera” , ali i “Dahmera”, Netflxov voditelj Bajaria objavio je i službenu izjavu, rekavši: 

Sasvim je jasno kako se naša publika ne može odvojiti od “Dahmera” i “The Watchera”. Kreativni tim Ryana Murphyja i Iana Brennana majstorski su pripovjedači koji su osvojili publiku diljem svijeta. Snaga ovih dviju serija rezultat je Murphyjevog posebnog originalnog stila koji je stvorio kulturološku senzaciju. Oduševljeni smo što nastavljamo pričati ove priče i sasvim smo sigurni kako će gledatelje oduševiti jednako, ako ne i više no prethodne sezone,” zaključio je Bajaria.

Foto: imDB
Objavljeno: 09.11.2022. u 12:38

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p