KULTURA

Uskoro stiže nastavak obožavanog crtića 'Up' koji je osvojio srca svih gledatelja!

Nastavak jedne od najljepših modernih priča ikad ispričanih!
Teško je povjerovati da je prošlo više od 10 godina otkako je Pixarov film ‘Up’ osvojio srca gledatelja diljem svijeta. Ovaj animirani film iz 2009. na nevjerojatno pitak način obrađuje teške teme kao što su smrt, patnja i prolaznost života, a zbog svoje popularnosti koja ne jenjava ni desetljeće nakon, Pixar je svoje gledatelje ove godine odlučio počastiti nastavkom ove priče koju, malo je reći jedva čekamo!

Prisjetimo se, ‘Up’ prati priču starca po imenu Carl Fredricksen koji kreće na putovanje kako bi ispunio svoj životni san o avanturi. Nakon što je izgubio suprugu i suočio se s mogućnošću da se preseli u dom za umirovljenike, Carl na svoju kuću pričvrsti tisuće balona punjenih helijem i odleti u Južnu Ameriku. Na putu susreće mladog istraživača divljine po imenu Russell, koji postaje njegov neočekivani suputnik. Tijekom njihovog putovanja, Carl se suočava sa svojom tugom i uči se osloboditi prošlosti, dok Russell uči važne lekcije o odrastanju i pronalaženju svog mjesta u svijetu. ‘Up’ je jedan od onih filmova koje gledatelji obožavaju upravo zbog svoje emotivne dubine, zadivljujućih vizualnih prikaza i inovativnog pripovijedanja, zbog čega je osvojio čak dva Oscara - za najbolji animirani film i najbolju originalnu glazbu.

 


 
‘Carl’s Date’

Na oduševljenje mnogih, Pixar je jučer otkrio kako planira objaviti novi film s Carlom u glavnoj ulozi. Ovaj kratki film još jednom će natjerati Carla (glas Ed Asner) i Duga (glas Bob Peterson) da se suoče s novim izazovom, a ovoga puta to je prvi spoj nakon smrti voljene žene. Nastavak obožavanog animiranog filma istražuje mogućnost tugujućih udovaca da ponovno ožive svoj ljubavni život, a u čemu će Carlu pomoći, ili bolje rečeno - odmoći, njegov omiljeni ljubimac - Dug! Iako točan datum izlaska novog animiranog filma još uvijek nije poznat, Pixar je natuknuo kako ćemo u nastavku ‘Upa’ uživati već ove godine! Više informacija stiže uskoro.

Foto: imDB
Objavljeno: 30.03.2023. u 09:46

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p