KULTURA

Uspomena na glazbenog velikana: U kina stiže projekcija Massimovog spektakla u Areni

Nastup koji je ostao zapamćen kao kruna Massimove karijere

Posljednji koncert pokojnog Massima Savića bio je ujedno i njegov najveći. Tog 5. studenog zapjevao je pred 13 tisuća ljudi u zagrebačkoj Areni, izvevši 24 hita kao presjek svoje četrdesetogodišnje karijere. Koncert je ostao zapamćen kao pravi glazbeni spektakli, a svega nekoliko tjedana kasnije, 23. prosinca prošle godine, legendarni Massimo iznenada je preminuo.

Njegov neponovljivi vokal i dirljivi stihovi nastavili su živjeti u srcima njegovih fanova, koji će uskoro imati priliku prisjetiti se Massimovog velikog koncerta u Areni. Naime, na godišnjicu koncerta, 5. studenog, će se u kinima diljem regije prikazati jedinstvena projekcija ovog spektakla koji mnogi smatraju krunom Massimovog rada. Uz prvo prikazivanje Massimova koncerta u Areni na velikom platnu, ovom će prilikom biti viđeni i do sada neobjavljeni kadrovi pripreme koncerta, snimani na probama s bendom, gostima i produkcijskom ekipom prije i nakon Arene.

Koncert će istovremeno biti prikazan u 22 kina, Cinestar kinima u Hrvatskoj, te u kinima u Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci, Sarajevu, Mostaru i Tuzli. Snimka koncerta u kinima će se prikazivati samo na ovu obljetnicu, u nedjelju 5. studenog te neće biti reprize, najavljuju iz Aquarius Recordsa.

 

Foto: Instagram
Objavljeno: 09.10.2023. u 15:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p