KULTURA

Utorak na RAF-u

Što će se dogoditi kada tri patološka lažljivca pronađu mrtvaca u kupaoni? Saznajte na RAF-u!

Ako ne znate kud sa sobom danas požurite na projekcije RAF-a! Već u 15.00 sati počinje projekcija igranih filmova srednjeg metra, a zatim možete pogledati igrani film

'Rotca must die'. U 18.00 sati zavrtjet će se prvih sedam filmova iz popratnog programa Alternativni film u Beogradu (1950.-1990.) po izboru Miroslava Bate Petrovića. U 19.00 sati slijede RAF kratkiši, nakon njih u 20.00 kratkiši low budget - filmovi koji su ove godine dobili posebne termine u programu iz razloga što je u njih uloženo ipak malo više novca što se i na filmovima vidi. Prvi low budget kratkiši koje vrtimo ove godine su: Pekmez (Jura Troje, Blank produkcija), Bititsch - slovenski film autora Petera Bezjaka, izvrstan filmić koji govori o pizza-nacistu koji je gladan, te Teskoba ekspres / Anxiety Express, srpski film autora koji već drugi put sudjeluju na RAF-u i nadamo se da će postati stalni gosti RAFa.

Večernji termini u 22.00 rezervirani za odrasle RAFovce koji su nekoć davno svoje amaterske filmove prikazivali na RAFu, a sada su već veliki i profesionalno se bave filmom. Danas pogledajte Ivana Bulića i Stranku dobrih ljudi i njihovo 'Prokletstvo krumpira', film koji govori o tri patološka lašca koji se na anonimni poziv nađu u istoj kući i ujutro u kupaoni nalaze mrtvog čovjeka.

B.K.

Objavljeno: 23.03.2010. u 10:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p