KULTURA

Veselimo se novom Špancirfestu!

Bogat program i obilje dobre zabave najavljeno za kraj kolovoza!

Ekipa iz organizacije Špancirfesta razveselila je mnoge odličnim glazbenim programom i fantastičnim popratnim sadržajima kojima su najavili novo izdanje ovog poznatog festivala. Špancirfest 2012. ove godine traje od 24. kolovoza do 2. rujna, što znači da je do početka festivala preostalo nešto manje od mjesec dana. Ukoliko planirate posjetiti Špancirfest i uživati u brojnim glazbenim koncertima još samo danas i sutra imate prilike kupiti ulaznice po 30% nižoj cijeni.  

Ulaznice za koncerte na pozornici Stari Grad koštat će 30 kuna po danu. Vikend ulaznice (pet, sub, ned) koštat će 60 kuna, dok će festivalska ulaznica stajati 150 kuna. Turistička zajednica grada Varaždina omogućila je popust od čak 30% na festivalske i vikend ulaznice, ukoliko se na kupnju odlučite do 21. srpnja. Dakle, 16 koncerata i jedan mjuzikl moguće je pogledati za cijenu od 105 kn. Za vikend ulaznicu morate izdvojiti samo 42 kn da biste uživali u nastupu šestero izvođača.

Među izvođačima na glavnoj festivalskoj pozornici nalaze se i velika svjetska imena poput: Flogging Molly, Leningrad Cowboysa, Kultur Shocka, Kirila Dzajkovskog te trenutno najpopularniji band u regiji Dubioza Kolektiv. Uz njih, tu je mnoštvo aduta iz Hrvatske, a posebnost ovogodišnjeg festivala je i mjuzikl Footlose kojem se mnogi najviše vesele.

                      

Naša četiri najsretnija čitatelja imaju prilike osvojiti svaki po jednu ulaznicu. Sve što trebate je poslati nam e-mail sa vašim imenom, prezimenom, brojem telefona i adresom na redakcija@fashion.hr i u mailu navesti tko su glavni headlineri ovogodišnjeg Špancirfesta.

Ulaznice se mogu kupiti i putem online prodaje, kroz sustav Eventima, kao i na svim njihovim prodajnim mjestima.

 Ana Bacinger

Objavljeno: 19.07.2012. u 15:12

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p