KULTURA

Victoria Beckham će glumiti u seriji Girls?

Modna dizajnerica nada se gostovanju u televizijskom hitu

Novopečeno prijateljstvo između Victorije Beckham i Lene Dunham, koje je započelo na nedavnom modnom događanju u Los Angelesu, već je urodilo plodom, a prema pisanju Evening Standarda, 39-godišnja dizajnerica mogla bi zaigrati ulogu u Leninoj planetarno popularnoj seriji 'Girls'.

Victoria pred Lenom nije skrivala želju da se pojavi u idućoj sezoni serije, a 27-godišnja producentica pritom joj je predložila da u seriji glumi samu sebe.

Otkako joj je Eva Longoria sugerirala da započne gledati 'Girls', britanska modna ikona je ogromna obožavateljica serije, a osim što joj se najviše svidjela iskrenost i sirovost ove komedije/drame, Vicky je izjavila kako bi voljela da seriju jednog dana pogleda i njena kći Harper, kako bi dobila perspektivu o djevojkama i kušnjama s kojima se susreću odrastajući.

U zamjenu za ulogu u njenoj seriji, Lena je navodno tražila stilske savjete od svoje britanske prijateljice, kako bi mogla unaprijediti svoj modni izričaj, a hoće li se ova ideja realizirati, tek preostaje vidjeti.

 

H.B.

Photo: Twitter

 

Objavljeno: 08.11.2013. u 20:00

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p