KULTURA

Vijest koja će oduševiti ljubitelje serije Seks i Grad: Dolazi novi reality show!

Nakon serija i filmova, dolazi dating show! 

Serija Seks i Grad obilježila je devedesete, filmovi su vratili u život sve one koji su odrasli s Carrie, Charlotte, Mirandom, Samanthom, a serija „And Just Like That..." bila je šlag na tortu. Vijest koja se upravo širi internetom oduševit će sve ljubitelje i seksa i grada, a radi se o potencijalno novom reality showu na temu omiljene serije.

Naime, potvrđeno je da je u razvoju dating emisija temeljena na knjizi autorice Candace Bushnell "Sex and the City". Emisija ima naziv “Is There Still Sex in The City” ("Postoji li još uvijek seks u gradu?"), a pratit će četiri prijateljice u svojim pedesetima dok prolaze kroz intenzivno ljubavno iskustvo. Protagonistice će zamijeniti svoje užurbane gradske živote za "dating utopiju".

"Živjet će zajedno u udobnom seoskom dvorcu gdje će imati izbor između različite skupine muškaraca u svakoj epizodi. Na druženje im dolaze mlađi frajeri, stariji frajeri, bogataši ili oni koji su ostvarenje njihovih fantazija. Ali na kraju, tko će stvarno ukrasti njihova srca i hoće li naše dame moći vratiti seks u grad?" stoji u sinopsisu.

Bunim/Murray Productions, podružnica Banijay Americas, planira predstaviti novu seriju na kojoj s producentima radi i autorica knjige „Seks i Grad“ Candace Bushnell.

"Žene u pedesetima (i više) najtraženija su nova dating demografska skupina - trebala bih znati jer sam jedna od njih", izjavila je Bushnell. "Tijekom desetljeća sam izlazila s muškarcima svih dobnih skupina i jako sam uzbuđena što radim na emisiji koja kombinira moju strast prema odnosima s prilikom da pomognem ženama, poput mene, u snalaženju u ponovnom doživljaju ljubavi."

"Osjećamo da se brend Candace razvio s njezinom publikom i njezina stručnost u području upoznavanja izvanredna je točka ulaza za uzbudljiv eksperiment s upoznavanjem.", dodala je predsjednica Bunim/Murray, Julie Pizzi. Kako piše Variety, serija je još u razvoju i traži se potencijalni kupac, a mi držimo palčeve da što prije gledamo nastavak priče o neovisnim i snažnim ženama.

Bushnell je proslavila njezina knjiga "Sex and the City" prema kojoj je kasnije stvorena cijela franšiza, a razlog zašto je postala toliko popularna jest njezina autentičnost. Naime, Bushnell je poznata i kao stvarna Carrie Bradshaw jer je lik iz knjige stvorila kao alter ego dok je pisala svoj roman iz 1996. godine. Osim te, stvorila je još mnoga djela koja su pretočena u televizijske serije poput "Lipstick Jungle" i "The Carrie Diaries."

Foto: Instagram, IMDB
Objavljeno: 01.12.2023. u 09:23

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p