LIFESTYLE

Vodimo vas na paški Sonus festival

Dijelimo 2x2 karte za festival elektronske glazbe na Zrću

Nakon nezaboravnog provoda koji je svojim DJ setom priuštio posjetiteljima na ovogodišnjem Hideout festivalu, Loco Dice se opet vraća u Hrvatsku, ali ovaj put u društvu.

Loco Dice koji se ove godine na velika vrata vratio na Ibizu, rezidenturom u svjetski poznatom klubu Ushuaia, predstavljajući dnevne partije pod nazivom "Used+Abused", odlučio je duh Ibize dovesti i na hrvatski otok Pag.

Loco Dice

Drugi dan Sonus festivala, 22.kolovoza u Papayi će se održati Desolat večer u kojoj će gostovati DJ Sneak, Enzo Siragusa, Guti i Premiesku u čijim setovima će publika moći uživati do ranog jutra.

Inače, etiketu Desolat 2007.godine osnovali su višegodišnji prijatelji i suradnici, Loco Dice i Martin Buttrich, dok danas pod etiketom glazbu izdaje više od 50 artista od kojih će nekoliko nastupiti i na Sonusu.

DJ Sneak

Sonus festival će se održati od 21. do 25. kolovoza u klubovima Papaya i Kalypso na plaži Zrće na otoku Pagu. 5 dana i 4 noći nezaboravnog provoda uz najkvalitetniju techno i house glazbu, afterpartyje, boat partyje i posebnu cijenu karata za posjetitelje iz Hrvatske i EX YU zemalja.

Karte za Sonus festival po posebnoj cijeni od 330 kn možete pronaći na Eventim prodajnim mjestima ili Eventim.hr online shopu.

U prodaji su i dnevne ulaznice po cijeni od 159 kn za posjetitelje iz Hrvatske I EX YU regije, koje se mogu nabaviti na Eventim prodajnim mjestima i online trgovini.

Za više informacija o lineup-u festivala, boatpartyja i after partyja posjetite www.sonus-festival.com ili na lokalnoj Facebook grupi Sonus festivala (www.facebook.com/insoundwetrust).

-->

-->-->--> -->

PR management daruje 2x2 ulaznice za Sonus festival, a sve što trebate je točno odgovoriti na naše nagradno pitanje.

 

Photo: promo


Objavljeno: 12.08.2013. u 15:00
Tagovi: Sonus festival

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p