LIFESTYLE

Volimo 'Ballerina Project' fotografkinje Dane Shitagi

Dugogodišnji projekt koji s oduševljenjem pratimo

Neovisno volite li balet ili ne, fotografije Dane Shitagi će vas osvojiti. Poznata fotografkinja već godinama radi na projektu naziva 'Ballerina Project' koji iz dana u dan pratimo na službenoj stranici, ali i na popularnoj društvenoj mreži Instagramu.

Projekt je pokrenula prije punih dvanaest godina, a u glavni fokus je stavila prekrasne balerine koje joj spretno poziraju na ulicama gradova diljem svijeta. Započela je s ulicama New Yorka i prvom serijom fotografija postigla je veliki uspjeh jer nije bilo medija koji nije popratio ovu prekrasnu priču, a u međuvremenu je projekt odlučila proširiti na ostatak svijeta pa su karizmatične balerine pozirale i na ulicama Toronta, na raznim egzotičnim lokacijama poput Hawaija i na plažama divnog Miamija...

Osim što na Facebooku ima 781,416 pratitelja, na spomenutom Instagramu u samo godinu dana skupila je 247,646 vjernih pratitelja koji baš poput nas na dnevnoj bazi uživaju u prekrasnim fotografijama.

Ovaj prekrasan projekt možete pratiti na službenoj Facebook stranici Ballerina Project i Instagram profilu Ballerina Project.

 

Ana Bacinger

photos: ballerina project

 

Objavljeno: 27.02.2014. u 18:47
Tagovi: ples, fotografija

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p