LIFESTYLE

Vrijedilo je čekati!

"The National" rasturili Boćarski dom

Ukoliko ste se kojim slučajem, sinoć našli u blizini Boćarskog doma na Prisavlju, teško da niste primjetili red ljudi, koji je sezao sve do studentskog doma. Kako se - u našoj zemlji- redovi i gužva pred ulazom, sve češće vežu uz koncerte narodnjaka, bili smo i više no oduševljeni s iznimnim odazivom publike za koncert popularnog američkog indie benda „The National".

Značajna posjećenost i nije začuđujuća ako u obzir uzmemo da "The National" i zagrebačka publika, njeguju jednu posebnu priču, te su dečki sinoć priznali, kako su jedan od svojih najboljih koncerata odradili upravo u Zagrebu (ovo je bio 3. zagrebački koncert).

Nakon skoro 60 minuta čekanja i nastupa predgrupe Phosphorecent, koncert su otvorili taktovi pjesme „Runaway" uz fantastični bariton Matta Berningera, da bi nastavili s uspješnicama s posljednjeg albuma „High Violet" poput: „Anyone's Ghost", "Bloodbuzz Ohio" fantastične „Afraid of everyone", „Sorrow", te hitovima s prijašnjih albuma poput:"Mistaken For Strangers", "Available" i dr.  

Sat i pol vremena hipnotične svirke prožete s izvrsnim vokalima i euforičnom publikom koja je u glas pjevala svaki stih, ostat će nam u pamćenju kao jedan od boljih koncerata koje smo posjetili.

Bravo "The National", veselimo se ponovnom susretu!

A.P.

photo: Jelena Balić

 

Objavljeno: 15.11.2010. u 12:43

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p