LIFESTYLE

Začinite jesensko poslijepodne kratkim Pixarovim filmom

Dirljiva priča već je osvojila gomilu nagrada

pixar

Dan je siv, kišovit i nimalo optimističan, pravi jesenski. Vjerujemo da vam dodatne tuge ne treba u životu, no nismo mogli ne podijeliti s vama novi kratki film s potpisom Pixarovih animatora. Čini se kako sve što izlazi iz ovog studija nailazi na oduševljenje masa i hvalospjeve kritičara, a iznimka nije ni Borrowed Time.

Unatoč uspješnicama koje izlaze iz Pixara i redovito zarađuju nominacije za Oscara (i same Oscare), animatori Andrew Coats i Lou Hamou-Lhadj su pronašli vremena za kratki film koji je potpuna suprotnost standardnim pričama sa sretnim završetkom poznatog filmskog studija. Želeći se maknuti iz svoje zone komfora i pomaknuti vlastite granice, animatori su napravili dirljiv film koji će zasigurno potaknuti suzu u kojem kutku oka. Ono što su već svakako potaknuli jest salva pozitivnih ocjena i nagrada na filmskim festivalima, što dokazuje sam uvod u film. 

Borrowed Time priča je o Sheriffu koji se vraća na mjesto tragične nesreće koju pokušava zaboraviti cijelog života. Sjećanja naviru sa svakim novim korakom i teško je pronaći snagu za nastavak. Premda će vas dirnuti, zasigurno nećete požaliti što ćete ovim predivnim filmom napraviti pauzu na poslu, skratiti put kući ili se opustiti u toplini doma.

 

M.M.
Foto: Borrowed Time

Objavljeno: 19.10.2016. u 13:32
Tagovi: Pixar

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p