LIFESTYLE

Zagreb dobio novi tattoo studio

Enrico Migliorati i Kristina Šalinović obradovali domaću tattoo scenu

Zagrebačka tattoo scena bogatija je za još jedan studio – Nero Ink. Poznati milanski tattoo umjetnik Enrico Migliorati studio je otvorio sa svojom djevojkom Kristinom Šalinović, jednom od najuspješnijih hrvatskih modela, koja je po odlasku u "modnu mirovinu" odlučila adrese svjetskih metropola, na čijim je pistama provela više od sedam godina, zamijeniti onom zagrebačkom.

 
Kristina je poznata kao ljubiteljica ukrašavanja tijela tintom, pa stoga ne čudi što se odlučila na ovakav poslovni potez koji je prvi u nizu projekata koje priprema. Naime, Kristina nam je otkrila kako s Markom Lovrićem, direktorom Relatum Model Managamenta, radi na organizaciji prestižnog natjecanja Elite Model Look koje će dati priliku mladim nadama domaćeg modelinga, ostvare svoje snove i slijede put top modela. Osim toga, posebno nas je zaintrigirala Kristinina najava kako uskoro pokreće i vlastiti frizerski salon koji će se pretežno bazirati na trendovima u kosi koji vladaju vani.
 
 
"Tattoo studio smo Enrico i ja otvorili zajedno jer oboje imamo veliku ljubav prema tetovažama, a želimo imati posao na kojem možemo biti stalno skupa. Odlučili smo otvoriti studio jer naša okolina i dalje kaska u trendovima tetoviranja te i dalje postoje predrasude koje okolina gaji prema tetoviranim ljudima," rekla nam je Kristina. Također, poduzetna nam je manekenka otkrila kako je i sama počela učiti tetovirati te kako je dosad nacrtala već 5 tetovaža. Vjerujemo kako ćete, stoga, uskoro moći na vlastitoj koži nositi i tintu s Kristininim potpisom.
 
Što se tiče tattoo postave u Nero Ink-u, artisti koji će ukrašavati tijela klijenata imaju višegodišnje iskustvo u različitim stilovima tetoviranja te se vode najvišim standardima kod odabira alata i boja, a podršku su im na sinoćnjem druženju došli dati poklonici ove umjetnosti kojima će Petrinjska 9 zasigurno postati često odredište.
   
 
Foto: PR
Objavljeno: 15.04.2016. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p