KULTURA

Zanima vas kakvog je okusa pista?

Otkrivamo vam blog koji daje sasvim drugačiji pogled na modu
Tko bi rekao da moda može biti tako jestiva? Anna Marconi, 54-godišnja Talijanka koja stoji iza bloga Taste of Runway, koji nas je potpuno osvojio, nakon nekoliko godina traženja sebe u različitim profesijama, odlučila je spojiti svoje dvije ljubavi; onu prema modi i onu prema kulinarstvu.


Rezultat je ovaj maštovit blog, koji na gotovo dnevnoj bazi otkriva okus piste. Bilo da je u pitanju proljetna kolekcija Christiana Diora ili Nine Ricci, duhovita i nadasve kreativna Anna potrudit će se pronaći jestivi pandan looku s revije. Jedan dan to je sendvič, drugi marmelada, a već treći možemo očekivati neko egzotično istočnjačko jelo.

Svaki post rezultat je Anninog izvrsnog poznavanja mode, doze mašte, snova i kreativnosti te ljubavi prema ukusnoj hrani. Sve te elemente Anna miješa u kombinaciju, koja nikad prije nije koegzistirala i upravo zbog toga djeluje tako svježe i originalno, mameći nas da i mi isprobamo poneki od ovih, na prvi pogled, preukusnih specijaliteta. Kada tome pridodamo učenje o modi iz jedne sasvim nove perspektive, ne moramo vam ni napominjati kako se na blog Taste of Runway uvijek rado vraćamo.


Posjetite ga i vi!


H.B.
Photo: Taste of Runway

Objavljeno: 28.06.2012. u 11:37

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p