LIFESTYLE

Zavirili smo u Central - centar splitskog noćnog života

Novi klub u Splitu otvorio svoja vrata

central split
Split je dobio spektakularni klub kojeg se ne bi posramile ni najbolje svjetske clubbing meke poput Ibize, Londona ili Las Vegasa. U samom srcu grada, u četvrtak, 4. kolovoza, uz kamenice, šampanjac i brojna poznata lica svoja vrata je otvorio noćni klub koji ime nosi po lokaciji na kojoj je nastao, odnosno na mjestu kina Central. Mi smo imali prilike zaviriti u klub koji je već u prvim danima požnjeo uspjeh, te vam donosimo ekskluzivne fotografije.
 
Preuređeni prostor bit će dostojan legendarnog splitskog kina te će ponovo postati mjesto okupljanja SplićanaS kapacitetom od oko 1000 ljudi, klub sadrži i tri VIP zone na dvije etaže, četiri šanka te impresivan plesni podij ispred DJ-a, dok je jedna od VIP loža smještena upravo iza DJ bootha pa će gosti osim uživanja u bogatoj ponudi vrhunskih šampanjaca moći biti i u društvu svog omiljenog DJ-a. Jedno od najboljih svjetskih ozvučenja d&b audio također će krasiti klub Central, a inače ga redovito koriste Taylor Swift, Beyonce, Muse, Coldplay i Madonna na svojim turnejama, kao i Ultra Music festival u Miamiju.
 
central split  central split central split 
central split

Central Split

Central Split  
Central Split
Program kluba je koncipiran tako da će se svaku večer u tjednu izmjenjivati različiti tematski partiji, a cilj je posjetiteljima osim raznovrsnog glazbenog programa priuštiti i različite vizualne ambijente. Kako je izgled kluba inspiriran upravo filmom, ponedjeljak je rezerviran za večer koja će na velikom LCD ekranu prikazivati
filmske klasike, popraćen razuzdanim cjelovečernjim clubbingom.

Utorkom će publika uživati u večeri Garden Of Art, s raskošnim plesačima i performerima. Petkom će večer La Fiesta uz zvučne DJ zvijezde biti obilježena areal akrobatima svjetski poznatog Cirque de Soleil koji ce visokim stropom Centrala letjeti na svili. Subota donosi Age of Gold; disco & evergreen hitovi, sve zapakirano u odličan glazbeni mash-up uz novije house postlastice - recept prave groznice subotnje večeri.

Central Split
 
Central Split 
Central Split 
Central Split
 
central split  
Osim svakodnevno bogatog programa, klub najavljuje do kraja ljeta i nastupe svjetskih DJ imena kao što su Sharam, američki DJ, producent, polovica legendarnog Deep Disha, dvojca koji je obilježio posljednjih 20 godina elektronske scene svojim remixima, a za remix Thank you pjevačice Dido su osvojili i Grammy u kategoriji Best Remixed Recording. Sunnery James & Ryan Marciano amsterdamski dvojac za sebe kaže da imaju najenergičniji House na svijetu, raspored im je jako gust tako da osim nastupa u klubu Central putevi ih vode po najvećim svjetskim klubovima od Ibize preko Nizozemske sve do Miamia, te mega festivala poput Tomorrolanda. Svoje umijeće za pultom pokazat će i cijenjena imena poput Julian Jordan, Sam Feldt, Marien Baker, kao i tokijski DJ Dantz.

Klub će svakim danom biti otvoren od 1 do 6 sati.
 
Central Split  central split 
central split
  central split central split central split central split 
 
Foto: Jure Perišić, PR
Objavljeno: 08.08.2016. u 15:56

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p