KULTURA

Zavirite na jedno doista spektakularno vjenčanje

Fotografije zbog kojih nam je srce brže zakucalo
vjenčanje 
Postoje vjenčanja, i postoje Vjenčanja. Ona s velikim V. Vjenčanja zbog kojih i vječni skeptici bivaju zagolicani idejom o bijeloj haljini i razlog zbog kojeg se svi ostali prilijepe uz ekran sanjivo maštajući i pohranjujući fotografije za inspiraciju.

Vjenčanja o kojima pričamo nipošto ne moraju biti grandiozna, u njih se ne mora ulupati basnoslovna cifra novaca, no ona definitivno moraju biti posebna i barem trunku drugačija. Jednom takvom je prisustvovala ekipa magazina The Coveteur, na opću radost svih nas.
 
Četverodnevno vjenčanje galeristice Andi Potamkin i Jordana Blackmorea održano je u državi Utah, na njihovom pustinjskom imanju. Pozivnica koja je stigla na adrese gostiju jasno je dala do znanja što bi ih na mjestu radnje moglo dočekati: dress code s neutralnom paletom boja, planine Utaha i četverodnevni tulum. Mladenka je nosila vjenčanicu rađenu po mjeri s potpisom Maurizija Galantea, dok su prsteni načinjeni od arhaičnih kosti dinosaura pronađenih na mjestu na kojem je par stajao za vrijeme obreda. Nakon svečanog obreda i nešto promijenjenih stylinga, veselo društvo među kojima su bila i neka poznata lica, zadržalo se do prvih jutarnjih zraka sunca na plesnom podiju.

Planirate li vlastito vjenčanje sigurni smo da ćete nekoliko ideja moći pokupiti s fotografija u nastavku. No, čak i ako vam vjenčanje nije trenutno na pameti, lijepih vizuala i originalnih ideja nikad dosta, zar ne?
 
vjenčanje 
vjenčanje 
vjenčanje   
vjenčanje  
vjenčanje
 
vjenčanje 
vjenčanje 
 
   
  
vjenčanje 
vjenčanje   
vjenčanje 
   
vjenčanje 
vjenčanje 
vjenčanje    
vjenčanje 
vjenčanje 
vjenčanje   vjenčanje vjenčanje vjenčanje vjenčanje vjenčanje
 
M.M.
Foto: The Coveteur
Objavljeno: 07.12.2015. u 14:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p