LIFESTYLE

Završen Cannes Film Festival

Večer nagrada i toaleta

Iako bi kao članica žirija Filmskog festivala u Cannesu Kate Beckinsale trebala biti u središtu pozornosti, sinoć je na finalnoj dodjeli nagrada blistala njena kolegica Salma Hayek. I dok se Kate, iako glumica izvanserijske ljepote, odlučila „zatvoriti" u ni po čemu posebnu crnu haljinu, Salma je u haljini nježno ružičaste boje sa zlatnim detaljima izgledala poput grčke boginje.

Diane Kruger je bila standardno dobra u pink haljini s crnim gornjim dijelom, dok je Kirsten Dunst imala i boljih odabira od tirkizne haljine. Talijanka Asia Argento pojavila se u zanimljivoj crnoj haljini od šifona visokog struka.

Nagradu za najboljeg glumca odnio je Javier Bardem, tako da njegov Oscar sada ima dostojno društvo. Najbolja glumica je Juliette Binoche u filmu "Certified Copy", koji je na većinu prisutnih ostavio mlak dojam.

                    

Palme d'Or, glavnu nagradu, osvojio je tajlandski film „Uncle Boonmee Who Can Recall His Past Lives", a mnogi cinici komentiraju kako za nagradu nije zaslužan scenarist nego trenutno (prilično nemirno) stanje na Tajlandu.

B.K.

Objavljeno: 24.05.2010. u 15:59

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p