KULTURA

Želiš gledati dobre filmove?

Prijavi se za volontera na ZFF-u!!!

SC, kino Europa, &TD, Tuškanac, Movieplex i Dokukino Croatia biti će domaćini sedmog Zagreb Film Festivala. Igrani, dokumentarni i kratki filmovi iz Glavnog programa te program Matineja prikazivat će se u kinu SC i kinu Europa. Vip Bibijada i program Velikih 5 prikazuju se u kinu Europa i Movieplexu. Dobre stare Kockice, Moj prvi film i novi program Film kao propaganda idu u dobrom starom kinu &TD, a u Tuškancu će se vrtjeti Omnibusi o gradovima i frišku programsku poslasticu Odvažni producenti. U Dokukinu Croatia bit će lijepih dokumentarnih druženja, rasprava i repriznih projekcija dokumentaraca iz glavnog programa.

Kao što jako dobro znate gužva na ZFF-u je neminovna, a da ne bi bili totalno van zbivanja zbog nedostatka mjesta u dvorani, prijavite se za volontiranje na ZFF-u!!! Osim što ćete pogledati dobre filmove, steći ćete nezaboravno praktično iskustvo u planiranju evenata. Na ZFF-u se nudi niz zanimljivih volonterskih poslova. Traže entuzijaste za poslove u pripremi festivala, pomoć kod dočeka gostiju na aerodromu i smještaja u hotele, doček pokrovitelja festivala na brojnim projekcijama, pomoć u organizaciji prijevoza gostiju, registraciji uzvanika i uredskim poslovima u festivalskom uredu. Neki važniji zadaci zahtijevaju cjelodnevni angažman i svakodnevni rad, dok ostale možete odrađivati usputno i part-time. Detalje možete saznati na Orijentacijskom sastanku volontera i volonterki ZFF-a koji će se održati sredinom listopada. Ako ste zainteresirani za volontiranje na dolazećem ZFF-u, trebate ispuniti online pristupnicu najkasnije do 08. listopada.

Uvjeti prijave? Morate biti stariji od 15 godina, dobro govoriti engleski, biti točni i odgovorni i naravno puni entuzijazma za stjecanje iskustva i ljubav prema filmu!

 

Borina Kopčić

Objavljeno: 01.10.2009. u 11:31

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p