LIFESTYLE

Želite na koncert?

Prvi samostalni zagrebački koncert beogradske grupe Svi na pod!

Šesteročlani glazbeni sastav zabavnog i zapovjedničkog naziva - Svi na pod! održati će svoj prvi samostalni koncert u Zagrebu u subotu, 03.12., u fantastičnom prostoru Malog pogona Tvornice kulture. Svi na pod! čine: basist Ivan Mihajlović, gitarist Ivan Mirković, bubnjar Goran Savić, saksofonist i flautist Jamal Al Kiswani, producent i gospodar ceremonije za laptopom Petar Rudić, te pjevačica - energična i karizmatična Bojana Vuntrišević.


Glazbeno djeluju još od početka 2000-tih, no sastav kakvog danas poznajemo formirao se 2007., a prvi im je album jednostavnog naziva - Prvi! izašao ove godine. Prije dvije su godine proglašeni najboljim bendom srpske scene, uz komplimente da vrlo uspješno nastavljaju tradiciju koju su utrli Šarlo Akrobata, Idoli, Vještice, Bebi Dol ili Darkwood Dub. Nastupaju često, poznati su po urnebesnim i energičnim scenskim nastupima, ekspresivnoj pjevačici Bojani čiji vokal i interpretaciju prate bogate i intenzivne bravure iskusnih glazbenika. U posljednjih su nekoliko godina pozornicu su, osim s brojinim bendovima iz regije, dijelili i s glazbenim imenima poput Juliette Lewis, Massive Attack i Air.

                            

Nakon koncerta slijedi nastup u Srbiji i Hrvatskoj popularnog  glazbenog znalca - DJ Ewoxa, značajne figure regionalnog klupskog života koji je pult dijelio s velikanima poput Jeffa Millsa, Davea Clarkea, Carla Craiga, Matthewa Herberta i benda Coldcut.

Koncert sastava Svi na pod! i DJ Ewoxa dio je programa manifestacije Dani srpske kulture koja se ove godine održava od četvrtka 01.12. do ponedjeljka 05.12. u Zagrebu, Rijeci i Sisku

Ovom prigodom vam dijelimo dvije ulaznice za koncert sastava "Svi na Pod". Ulaznice idu dvoma najbržim čitateljima koji na mail redakcija@fashion.hr pošalju mail s točnim podacima i naznakom "Svi na Pod".

Cijena karte za koncert: u pretprodaji 40 kn, na ulazu 60 kn. Karte se mogu kupiti na prodajnim mjestima:
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Zona tvornice kulture, Prolaz neboder
Glazbena knjižara Rockmark, Berislavićeva 13

Objavljeno: 02.12.2011. u 16:44
Tagovi: koncerti, svi na pod

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p