FILM I TEATAR

Žestoka predstava koja će vas odvesti u neki drugi svijet

Fury Revolution Revival Tour ime je predstave koju morate pogledati!

Zanima li vas povijest rocka, volite li žestoku i glasnu svirku, znamo koja predstava će ostvariti sve vaše želje i potpuno vas oduševiti. 

Žestoka live svirka, revolucionarne ideje i uzbudljivo putovanje kroz rock and roll povijest koja se nikada zaista nije dogodila. Sve to su samo neki od elemenata u kojima ćete uživati u Tvornici Kulture uz predstavu Fury Revolution Revival Tour koja je rezultat ponovne suradnje starog kazališnog dvojca, karizmatičnog redatelja Mirana Kurspahića i dramaturginje Rone Žulj.

Slaveći 50 godina proteklih od revolucionarne '68., predstava Fury Revolution Revival Tour povest će vas na pseudo-dokumentarno putovanje u New York kraja šezdesetih i sedamdesetih, kroz društvenu i glazbenu scenu nekih od kultnih klubova kao što su Max's Kanzas City i CBGB uz žestoku live svirku. U predstavi kao glumci i glazbenici nastupaju Nikša Marinović, Miran Kurspahić, Domagoj Janković, Karlo Mrkša i Sven Jakir, a jedna od posebnosti je činjenica da autorsku glazbu koju ćete slušati s pozornice potpisuju sami izvođači, dok je za video zaslužan Vanja Vascarac. Predstava je zakazana za 14.i 15. siječnja u malom pogonu zagrebačke Tvornici kulture s početkom u 20 h. Predstava se u potpunosti izvodi na engleskom jeziku te bez titlova.

Foto: PR
Objavljeno: 08.01.2019. u 14:14

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p