LIFESTYLE

"Živiciraju me nagađanja o mojim plastičnim operacijama"

Demi Moore uzvratila na optužbe medija

 

Demi Moore je žena uz čije se ime posljednjih mjeseci nanizalo najviše photoshop skandala, krenuvši od famozne naslovnice W magazina na kojoj su joj navodno tijelo zamijenili s onim modela Anje Rubik, do kampanje za Helenu Rubenstein na kojoj nema niti jednu boru na licu.

Bez obzira što god mislili, Demi ima 47 godina i tijelo kakvo se samo može poželjeti, pogotovo u njezinim godinama.

U novom broju Elle magazina Demi je po prvi puta javno progovorila o svojoj opsjednutosti zdravom prehranom i vlastitim tijelom: „Jedno vrijeme sam doista otišla u ekstrem. Moje tijelo je bilo mjerilo moje vrijednosti, sumanuto sam vježbala i sustavno ga pokušavala promijeniti. U tom naumu sam nekoliko puta i uspjela ali mi je rezultat donio samo kratkoročno zadovoljstvo. U jednom trenutku sam se zapitala je li mršavost razlog za sreću i prestala sam s mučenjem."


Iako svijetom kruži trač kako je Moore u plastične operacije uložila preko 200.000 funti, zahvate ne negira ali smatra da su priče preuveličane: „Imala sam nekoliko zahvata ali niti jedan na licu. Živciraju me nagađanja o iznosima koje sam utrošila na razno razne popravke."


fotografije: Elle

Objavljeno: 08.04.2010. u 10:42
Tagovi: Demi Moore

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p