LIFESTYLE

Život je super!

U nebo poletilo stotine lampiona

Sinoć je poznati hrvatski suvremeni umjetnik Krešimir Tadija Kapulica obilježio 10 godina svog umjetničkog i event stvaralaštva.

Želeći što značajnije obilježiti ovu važnu brojku u svom umjetničkom životu, Kapulica je «počastio» sve poznanike ali i slučajne prolaznike posebnim umjetničkim projektom, slavljeničkim performansom u kojem su uživali svi željni dobrih provoda, životnog veselja i radosti.

Oslobađanjem stotinu velikih lampiona posjetitelji su prenijeli svoje želje u nebo i naglasili svu ljepotu življenja jer kako kaže Kapulica: "Često zaboravljamo kako sitnice u životu sve oko nas čine umjetničkim djelom  i zajedno se moramo prisjetiti važnih i sretnih stvari u životu, sve ljepote i veselja....."

ŽIVOT JE SUPER! Bio je svojevrsni nastavak prošlogodišnjeg performansa SHOW MUST GO ON! kojim je Kapulica poručio svima kako je vrijeme da zaborave probleme koje nam je donjela recesija.

                     Marija Borić i Krešo Kapulica

Tradicionalnim istočnjačkim lampionima s dobrim željama posjetitelja Kapulica je rasplamsao hladnu zagrebačku noć u čemu mu je i ovog puta pomogla glumica i prijateljica Marija Borić.

 

Objavljeno: 23.12.2010. u 10:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p