KULTURA

Znamo kada izlazi šesta, ujedno i posljednja sezona hit serije 'The Crown'!

Što očekivati u novim epizodama?
Uzbudljivo razdoblje za obožavatelje serije "The Crown" počinje 16. studenog ove godine, kada Netflix premijerno prikazuje prvi dio šeste, ujedno i finalne sezone! Nakon premijere, drugi dio će postati dostupan za streaming od 14. prosinca, a ova sezona gledateljima će pružiti detaljan uvid u ključne događaje koji su oblikovali Veliku Britaniju i svijet od 1997. do 2005. godine.

Četiri uzbudljive epizode prvog dijela pružit će nam uvid u intimnu vezu između Princeze Diane i Dodija Fayeda, čija se nesretna priča o ljubavi razvija neposredno prije kobnog događaja koji je zauvijek promijenio kraljevsku obitelj i Veliku Britaniju. U posljednjoj sezoni, Elizabeth Debicki reprizira svoju ulogu Princeze Diane, dok Dominic West ponovno utjelovljuje princa Charlesa. Salim Daw i Khalid Abdalla također se vraćaju kao Dodi Fayed i Mohamed Al Fayed, pridonoseći autentičnosti priči. Imelda Staunton ostaje vjerna svojoj ulozi Kraljice Elizabete II, dok Jonathan Pryce i Lesley Manville portretiraju princa Philipa i princezu Margaret. Rufus Kampa i Fflyn Edwards debitiraju kao princ William i princ Harry, doprinoseći svježem pogledu na kraljevsku obitelj.

Drugi dio šeste sezone također otkriva više detalja o životu princa Williama, te detalje o tome kako pokušava ponovno uspostaviti normalan život nakon majčine smrti. Šesta sezona također prati kraljevsku obitelj kako se suočava s javnim mišljenjem i pokušava pronaći ravnotežu između tradicije i suvremenosti. Osim toga, gledatelji će svjedočiti razmišljanjima kraljice o budućnosti monarhije, uključujući brak između Charlesa i Camille te novu kraljevsku bajku u Williamu i Kate. Uz već spomenuta, dobro poznata lica, u drugom dijelu se pridružuju i Ed McVey i Luther Ford kao princ William i princ Harry, te Meg Bellamy kao Kate Middleton, donoseći dašak svježine ovoj intrigantnoj priči koja je osvojila gledatelje diljem svijeta. Više detalja otkrijte u traileru:
Foto: Youtube, imDB
Objavljeno: 12.10.2023. u 13:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p