KULTURA

Znamo kada na male ekrane stiže nastavak obožavanog filma “Joker”!

Svi detalji na jednom mjestu!
Jedan od najpriznatijih negativaca u povijesti superjunaka, Joker, jedan je od najobožavanijih likova u svijetu stripova. Tijekom godina, ovog omiljenog negativca oživjelo je nekoliko kultnih glumaca kao što su Heath Ledger, Jack Nicholson i Joaquin Phoenix koji je sasvim zasluženo dobio i svoju prvu nagradu za Oscar za najboljeg glumca u spomenutoj ulozi. A nakon impresivnog rezultata od nevjerojatnih milijardu dolara koliko je film zaradio na kino blagajnama diljem svijeta, Todd Phillips napokon se vraća u redateljsku stolicu kako bi snimio nastavak svog filma iz 2019. godine!

Tako su nedavno otkriveni i neki uzbudljivi detalji o nadolazećoj produkciji, uključujući službeni datum izlaska i neke nove informacije i glumačkoj ekipi koje ćete saznati u nastavku članka. Phillips je fanovima dao prvi uvid u detalje o nastavku još u lipnju, i to tako što je na svom Instagram profilu objavio naslovnicu scenarija. I, iako smo se nadali da ćemo dobiti i prvi uvid u trailer nastavka, službeni trailer filma još nije izašao. No, pop diva Lady Gaga podijelila je teaser na svojim društvenim mrežama na kojima su njeno i Phoenixovo prezime podebljani i koji uz obrise silueta potvrđuju izbor glumaca o kojima se već neko vrijeme nagađalo! Fanovi već sada pretpostavljaju kako će upravo Lady Gaga glumiti Harley Quinn u nadolazećem filmu. 
 
Unatoč tome što su detalji zapleta još uvijek prilično tajni, prvi detalji naslućuju da će se nastavak odvijati u azilu Arkham, a na temelju naslova koji je francuski izraz za “zajedničko ludilo dvoje ljudi u bliskoj zajednici”, priča će vjerojatno slijediti sličan tok misli kao i stripovi. A s obzirom na to da su se Harley Quinn i Arthur Fleck zaljubili u azilu, film bi mogao biti usredotočen na njihovu romansu i na ono kako se ona odražava na njihovo okrutno partnerstvo u budućnosti… Nastavak filma ugledat će svjetlo dana pet godina nakon što je prvi film stigao u kina, točnije 4. listopada 2024. godine, a do tada nam ne preostaje ništa drugo osim binganja prethodnih izdanja o jednom od najpopularnijih filmova u superjunaku svih vremena!

Foto: Instagram, Youtube
Objavljeno: 08.08.2022. u 09:32

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p