FILM I TEATAR

Zoë Kravitz i Emile Hirsch u filmu koji želimo pogledati

"Vincent N Roxxy" moderna je i nasilna ljubavna priča
Vincent N Roxxy
Na posljednjem je Tibeca film festivalu u New Yorku uprizorena svjetska premijera filma Vincent N Roxxy. Pod redateljskom palicom Garyja Michaela Schultza, glavne su uloge ostvarili Zoë Kravitz i Emile Hirsch, a mi smo dobili film koji bismo rado pogledali prvom prilikom.

Moderna je ovo ljubavna priča o dva outsidera koji se zaljubljuju, no ono što ovu naizgled jednostavnu priču čini interesantnom modernom gledatelju jest, osim genijalnih glumaca i njihove hvaljene izvedbe, produkcije, evokacije tipične Americane potpomognute velikom porcijom nasilja te dosta dobrog soundtracka i scenarija, potpuno neočekivan završetak. Prema riječima redatelja, inspiracija za film Vincent N Roxxy bili su naslovi iz 70-ih poput Badlands ili Taxi Driver, ali i život na američkim ulicama.

Nakon što je posljednjih mjeseci snimala hit seriju Big Little Lies, ali i nakon cijelog dijapazona ostavrenih uloga u filmovima poput Mad Max: Fury Road, Dope ili X-Men: First Class, nadamo se kako će ovaj film sjajnu Zoë Kravitz napokon teleportirati u zvjezdanu filmsku orbitu.


M.M.
Foto: IMDb
Objavljeno: 28.04.2017. u 11:24
Tagovi: zoe kravitz, film

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p