KULTURA

Zvjezdani parovi

Jeste li znali da su i oni hodali?
-->--> -->

Iako i nas ponekad živciraju dosadni paparazziji koji svojim fotografijama otkrivaju intimne i tajne fotografije slavnih, moramo priznati da s velikim zanimanjem gledamo i čitamo sve pikanterije o tim istim slavnim osobama. Posebno zanimljive su informacije o slavnim glumcima i pjevačima koji često imaju buran i turbulentan ljubavni život. Neki od njih su danas u sretnim vezama i brakovima, neki i dalje traže svoju drugu polovicu, a neki uživaju u samačkom životu.

Liv Tyler i Joaquin Phoenix

jtimberlakefergie_gl_16jul09_rex_b_320x480.jpg
Justin Timberlake i Fergie

Pa tko je sve u prošlosti dijelio iste partnere, tko je s kim ljubovao i izmjenjivao nježnosti? Za Toma Cruisea znamo da je dugi niz godina bio sa prekrasnom Nicole Kidman u braku, no prije ove ljepotice Tom se zabavljao sa pjevačicom Cher. No nije Cher jedina koja je uživala u zagrljajima ovog zavodnika, 1982. Tom je imao kratku romansu sa glumicom Heather Locklear. Ovih dana počele su kružiti glasine da je brak Angeline Jolie i Brada Pitta u krizi. Slavni glumac prije Angeline ima podužu listu slavnih djevojaka od kojih je jedna i glumica Christina Applegate najpoznatija po ulozi tupave Kelly u seriji „Bračne vode". Osim Christine, Brad je imao i dvogodišnju ljubavnu vezu u osamdesetima sa pjevačicom Sinittom. Prijateljice Jennifer Aniston i Courteney Cox dijelile su simpatije prema frontmanu benda Counting Crows Adamu Duritzu. Jennifer i Adam potrajali su samo tjedan dana, dok je za Courtney Adam napisao i pjesmu „Monkey", a slavna se glumica pojavila i u njihovom spotu "A Long December". Prije Adama, Courtney Cox šest je godina bila u vezi sa glumcem Michael Keatonom.

A glumica Cameron Diaz također bi se mogla pohvaliti svojim ljubavnim partnerima u prošlosti. Ok, svi znamo za njezinu vezu sa seksi pjevačem Justinom Timberlakeom, no Cameron je ljubovala i sa ekscentričnim Robbie Williamsom. Osim Robbija, Cameron je hodala i sa Matt Dillonom, u vrijeme snimanja filma „Svi su ludi za Mary". Cameron je jednom izjavila da je Matt bio njezina prva prava ljubav, kako su trenutno oboje slobodni, šuška se o pomirenju.

A tko je osim spomenutih parova hodao u nekom periodu svoje prošlosti, možete saznati klikom na našu galeriju!

Ana Bacinger

Objavljeno: 24.07.2009. u 10:11

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p