KULTURA

Zvučnik u koji smo zaljubljeni

Play A2 branda Bang & Olufsen
 
Tvrtka Bang&Olufsen predstavila je mini prijenosni zvučnik BeoPlay A2 maksimalne kvalitete koji je već postao hit među poznavateljima dobrog zvuka i vrhunskog lifestylea.

BeoPlay A2 je premium Bluetooth zvučnik koji je dizajniran za ljude u pokretu. Dva kanala, po jedan sa obje strane, daju ovom zvučniku mogućnost emitiranja stereo zvuka iako ima vrlo tanku formu. Smještanjem zvučnika s obje strane, kao i Bang&Olufsen rješenja koje se zove Power Response Enhancement, osigurava se radijacija zvuka oko rubova te stoga i True360 iskustvo.

Kao dvokanalni uređaj za reprodukciju zvuka BeoPlay A2 ima dodatno pojačanje u obliku visokotonca koji pruža još jasnije tonove i preciznije visoke frekvencije. S punjivom Li-on baterijom BeoPlay A2 idealan je zvučnik koji sve glazbene žanrove može reproducirati čak cijeli dan bez gašenja.
 

Elegantni BeoPlay A2 zvučnik ima aluminijsku bazu s rešetkama za zvučnike od polimera, a tu je i kratki remen izrađen od kvalitetne kože za lakše nošenje. Dizajniran u sivoj, crnoj i zelenoj boji, a s mjerama 4.4x14.2.x 25.6 cm i težinom od 1.1 kg, BeoPlay A2 zvučnik stvoren je da bude u pokretu. Krasi ga jedinstveni, tanki dizajn s čvrstom aluminijskom jezgrom koja mu daje elegantan izgled, akustičnu stabilnost i izdržljivost.
 
 
photos: pr
Objavljeno: 18.11.2014. u 10:40

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p