LIFESTYLE

Lego predstavio nove Harry Potter setove zbog kojih već sada jedva čekamo blagdane!

Genijalni setovi u koje smo se zaljubili na prvu!
Iako se, barem sudeći prema kalendaru, nalazimo na samom početku jeseni, činjenica jest da nas police omiljenih trgovina svake godine sve ranije podsjećaju da nas tek nekoliko mjeseci dijeli od najčarobnijeg doba godine - Božića! A sada nas je na to još jednom podsjetio i obožavani LEGO koji je za nadolazeće razdoblje upravo predstavio najnovije Harry Potter setove koji će vas oduševiti na prvu!

Najnoviji setovi tako uključuju i blagdanske varijante, ali i klasike kao što je nova edicija obožavanog vlaka Hogwarts express koji je ove godine razrađen do detalja, a uz kojega dolazi čak 20 poznatih figurica, kao i mogućnost da rekreirate neke od najpopularnijih scena iz obožavanih filmova o najdražem čarobnjaku. Što se blagdanske ponude tiče, za oko nam je odmah zapeo blagdanski kalendar u Harry Potter stilu koji je ujedno i sjajna ideja za predblagdanski poklon za dragu osobu - obožavatelja ovog popularnog čarobnjačkog svijeta koji ne prestaje očaravati. U sklopu adventskog kalendara očekuje vas mnoštvo iznenađenja i malenih poklona koje na samom kraju možete koristiti za društvenu igru, što ujedno znači da ovaj adventski kalendar može biti aktualan čitave godine!

U najnovijoj ponudi pronaći ćete i dobro poznate setove figura koji uključuju različite edicije, veliki Hogwartsov dvorac te genijalan set za kolekcionare koji obuhvaća gotovo sve LEGO figure u stilu Harryja Pottera kojima nas je LEGO počastio u posljednja dva desetljeća! Sve dostupne setove potražite na službenoj stranici!


Objavljeno: 28.09.2022. u 11:09

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p