DIZAJN I ARHITEKTURA

Lenny Kravitz predstavio sjajnu kolekciju namještaja

Fantastični komadi inspirirani putovanjima 

Lenny Kravitz 
Ako ste se ikada pitali kako bi izgledao namještaj s potpisom legendarnog Lennyja Kravitza, odgovor je upravo stigao. Chic, elegantno i moćno prvi su epiteti koji nam padaju na pamet pri pogledu na kolekciju sastavljenu od 20 komada idealnih za moderan dom koje je glazbenik osmislio u suradnji s čikaškim brendom CB2.

Svjetiljke, tepisi, namještaj i ukrasni detalji inspirirani su Lennyjevim 25-godišnjim putovanjima diljem svijeta i promatranjem različitih kultura. Kroz sve komade se provlači i moment 70-ih godina te nezaobilazna rokerska estetika. Najčešće korišteni materijali su koža, tekstil, drvo i metal, a dobitnim kombinacijama pokazale su se crna i zlatna boja te neutralni miks smeđih nijansi. U kolekciji se miješaju razni stilovi povezani jednim faktorom - udobnošću. Prema riječima samog glazbenika, osnovna ideja za stvaranje kolekcije bilo je opušteno druženje s prijateljima.
 
lenny kravitz
Premda su mnogi neopravdano sumnjali u ovu suradnju, Lennyjeva kolekcija ispala je nevjerojatno cool i mnoge bismo komade rado vidjeli u svom domu. Najbolje od svega jest što se cijene namještaja kreću od 35 dolara na dalje. Naši favoriti su ujedno neki od statement komada kolekcije - metalni stolići za dnevni boravak i sjajni mekani tepisi.
  lenny kravitz lenny kravitz lenny kravitz lenny kravitz lenny kravitz lenny kravitz 
lenny kravitz 
lenny kravitz 
lenny kravitz 
lenny kravitz 
lenny kravitz 
M.M.
Foto: CB2 
 
Objavljeno: 02.10.2015. u 12:10

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p