DIZAJN I ARHITEKTURA

Lijepa istarska kuća smještena tik do mora

Moderna Villa Spadići u Poreču

vila spadići 
Najfiniji moderni dizajn, elegantna bijela boja u savršenoj kombinaciji sa zelenim travnjacima i plavetnilom mora koje se nalazi na samo dva metra udaljenosti. Ovakav opis stoji uz vilu u Poreču koju je doista teško izbaciti iz misli nakon samo jednog pogleda na divan interijer i eksterijer. 

Prvo što upada u oči kod Ville Spadići je savršeni travnjak oko kuće i autentični istarski kameni pločnik kojim je okružena. Impozantan bazen u pratnji jacuzzija nalazi se tik do elegantne terase i prostora za sunčanje, dok je plaža udaljena svega dva metra od imanja, što ovu cijelu priču čini još atraktivnijom.
 
villa spadici 
villa spadici 
Kad je riječ o interijeru, i ovdje prevladava bijela boja, i to u društvu modernog dizajna. Jednostavnost uređenja stvara dojam prostranosti, a prirodni elementi poput kamenog poda u dnevnom boravku unose mediteranski štih. Dnevni boravak se prostire na dvije razine i u prizemlju je od vanjske terase i bazena odvojen staklenim kliznim vratima što omogućava direktan izlaz van. Osim što osvaja izgledom, Villa Spadići je i savršeno pozicionirana pa se, uz more, u blizini nalaze i porečki barovi, restorani i sportske aktivnosti.
   villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici villa spadici 
villa spadici 
villa spadici 
villa spadici 
M.M.
 
Objavljeno: 25.09.2015. u 16:08

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p