DIZAJN I ARHITEKTURA

Luksuzni penthouse koji ostavlja bez daha

Vivienne Westwood za The London Hotel West Hollywood
Vivienne Westwood
 
Od 18. svibnja svi željni luksuza i dizajnerskog potpisa mogu prenoćiti u najvećem hotelskom apartmanu u Los Angelesu koji je nastao u suradnji s Richmond Designom i britanskom modnom dizajnericom Vivienne Westwood.

„Ponosni smo što otvaramo najveći, najizdašniji i modno osviješteni apartman, inspiriran dizajnericom Vivienne Westwood. Veselimo se što ćemo impresionirati naše zahtjevne goste sa svim što ovaj penthouse nudi“, objasnio je generalni menedžer hotela The London Hotel West Hollywood Jeff Kulek.

Penthouse se nalazi na desetom katu, a sastoji se od spektakularnog apartmana veličine 550 metara kvadratnih, a na svježem zraku gosti mogu uživati na impresivnoj terasi veličine 450 metara kvadratnih. Luksuzni apartman predstavlja ekskluzivna umjetnička djela i custom made namještaj. No, usluga ne staje samo tu. Gosti dobivaju i jedan sat privatnog shoppinga u Vivienne Westwood trgovini u West Hollywoodu s posebnim popustom na kupovinu. A prilikom check ina dočekuju ih posebni pokloni s potpisom ove poznate dizajnerice. Cijena? Prava sitnica – 25.000 dolara po noći!
 
Vivienne Westwood 
Vivienne Westwood

M.D.
Foto: The London Hotel West Hollywood

Objavljeno: 03.04.2015. u 11:44

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p