LIFESTYLE

Magična nova lokacija za vjenčanja u okolici Zagreba

Otvoren je Wedding resort Corberon

Wedding resort Corberon 
Kažu da je svaki dobar brak skriveni teritorij, neistraženo područje na zemljovidu društva. Upravo je na takvom mjestu, u zelenoj oazi Zaprešića, svečano otvorena jedna od najljepših domaćih lokacija za vjenčanja.

Wedding resort Corberon, prvi takav u Hrvatskoj, zasjao je na parceli od 13 tisuća četvornih metara, samo 20-ak minuta daleko od zagrebačke gradske vreve. U blizini dvorca Januševec, po čijem je vlasniku resort Corberon dobio i ime, smjestio se raskošni šator s kapacitetom od 450 osoba. Sakriven iza dominantne hrastove šume s potočićem u neposrednoj blizini, šator je idealan za mladence koji su oduvijek neskromno maštali o najvažnijem danu u životu.
 
Wedding Resort Corberon 
Wedding Resort Corberon   
Interijer koji može posramiti i neke od najljepših europskih hala za vjenčanja, glamurozno je uređen s kristalnim lusterima, raskošnim sagovima i plesnim podijem. Stolove s cvjetnim dekoracijama decentno razdvajaju stabla, simetrično postavljena unutar šatora.

U šumi, koja je atrakcija za sve zaljubljenike u prirodu, ali i ostale znatiželjnike, postavljeni su svadbeni tematski sadržaji koji će oduševiti mladence i učiniti njihove fotografije onima za pamćenje.
  
Ovaj resort, pod redateljskom palicom teama Majetić, najuspješnije hrvatske catering tvrtke, u sklopu nudi i kućicu za mladence koja će zasigurno elegantno zaokružiti njihov dan iz snova.
 
Wedding Resort Corberon 
Wedding Resort Corberon 
Wedding Resort Corberon 
Wedding Resort Corberon 
Wedding Resort Corberon 
Foto: PR
Objavljeno: 12.08.2016. u 10:18

VIDEO

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p