DIZAJN I ARHITEKTURA

Mali Lošinj bogatiji za još jedan luksuzni hotel

Ponudu uvale Čikat obogatio obnovljen luksuzni hotel Alhambra
Alhambra 
Nakon hotela Bellevue te vile Hortensie, svoja vrata gostima otvara još jedna stara austrougarska građevina u uvali Čikat na otoku Lošinju. Riječ je o luksuznom hotelu Alhambra, članu uspješnog hotelskog brenda Lošinj Hotels & Villas, Jadranka grupe, čijom obnovom je uspješno zaokružena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat, a koja je danas prva uvala s ponudom i uslugom na razini visokih 5 zvjezdica.

Boutique Hotel Alhambra sofisticirani je hotel s pet zvjezdica i član prestižne grupacije Small Luxury Hotels of The World. Hotel Alhambra s vilom Augusta čini jedinstveno mjesto na kojem se duh aristokratskog vremena savršeno sjedinjuje s modernom udobnošću i vrhunskom uslugom.
 
Alhambra 
''Otvaranjem Alhambre uspješno je završena prva faza investicijskog ciklusa u uvali Čikat koja svojim gostima nudi uslugu na razini visokih 5 zvjezdica. Zahvaljujući tome Mali Lošinj je pronašao svoje mjesto na svjetskoj karti omiljenih turističkih odredišta, što potvrđuju i ovogodišnji rezultati te dobre najave za posezonu. Također, iznimno smo zadovoljni brojem noćenja u hotelu Bellevue, osobito ako uzmemo u obzir da mu je ovo prva sezona budući da je otvoren polovicom srpnja prošle godine'', izjavio je Goran Filipović, član Uprave Jadranke.

U novootvorenoj Alhambri gosti imaju priliku uživati u vrhunski opremljenih 36 delux soba i 15 suitova koji predstavljaju idealan spoj duha carskog austrougarskog vremena i modernog luksuza. Gostima su na raspolaganju restoran s vrhunskom gastro ponudom, lobby bar, vinoteka, knjižnica, draguljarnica te vrhunski opremljena wellness oaza. Gosti imaju mogućnost, osim relaksacije u stoljetnoj borovoj šumi alepskog bora, uživati u unutarnjem bazenu s grijanom morskom vodom, finskoj ili turskoj sauni te u posebno osmišljenim ritualima – masažama i tretmanima njege lica i tijela s mirisima i aromama Lošinja.

Kako bi gosti imali mogućnost apsolutnog uživanja tijekom odmora, na raspolaganju su im usluge poput 24-satne posluge u sobu, concierga te wellnesa u sobi. Povrh toga, tu je i gourmet ponuda koja sadrži isključivo birane delicije i pomno biranu listu najboljih pića.
 
Alhambra 
Alhambra 
Alhambra 
Foto: PR
Objavljeno: 02.09.2015. u 13:29

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p