MATEA MARTEK

Mali trikovi velikih Instagram cura: saskaludilo

Karizma i stav omotani genijalnim stilom
Mali trikovi velikih Instagram cura: saskaludilo
Jedna je od onih djevojaka koju promatrate iz daljine. Utjelovljenje je kulerstva, pa bi jedan vaš lajk vrlo vjerojatno završio olujom istih nakon svega par minuta skrolanja po njenom feedu. A ne želite se doimati poput 15-godišnjakinje na Bieberovom koncertu.

Uvijek je chic, s pravim omjerom boli me đon stava. Pomalo artsy, pomalo retro, sa stilom koji vrišti seksepilom iz svakog nehajno otkopčanog dugmeta. Nezainteresirana, a opet tako savršeno usklađena. Pogađate, djevojka Instagram imena saskaludilo naš je girl i Insta crush. Volimo kada nas svojim kvadratićima vodi po stylish restoranima, kada s nama dijeli arhitekturu koja joj zapne za oko, obožavamo s njom ispijati capuccina s pogledom, a njeni su stylinzi često naša nit vodilja ujutro dok obeshrabreni stojimo ispred ormara.

Alexandra doista jest ludilo od žene, a njen Instagram profil nije ništa manje interesantan. Jednostavan, ukusan, eteričan, probran, omotan karizmom i s mašnom stava na vrhu koji osvaja u svega par fotografija. Ne čudi, stoga, da smo Alexandru poželjeli pobliže upoznati i otkriti kakav je njen stav prema Instagramu. Zauzvrat smo dobili iskrene i konkretne savjete koje vam s užitkom donosimo u nastavku.

saskaludilo

#Motivi

Kada netko otvori moj profil odmah može uočiti ljubav prema modi i stilu. Također, volim podijeliti fotografije zanimljive arhitekture ili enterijera koji vizualno ostave utisak na mene. U suštini, na mom feedu može završiti sve što mi se u nekom trenutku učini interesantno i lijepo.

#UčestalostObjava

Iako se ne volim držati striktno nekih pravila, ako imam što objaviti, to bude jedna fotografija dnevno.

#Kamera

Koristim isključivo kameru mobilnog telefona s kojom uglavnom postižem kvalitetu koju želim, dok se na profilu provlače i postovi uhvaćeni profesionalnom kamerom iz suradnji s različitim fotografima.

#Aplikacije

Koristim samo VSCO, u kojoj editiram količinu svjetlosti i kontrast po potrebi, također volim dodati malo film graina za dobivanje retro izgleda.

saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo

#Filteri

Kada sam počela koristiti VSCO to je bio HB1, koji mi je s vremenom dosadio, pa sam krenula eksperimentirati s C1 koji se nije dugo zadržao na profilu, pa sve do A6 koji mi je trenutno omiljen.

#MojiPratiteljiNajvišeVole...

Većina korisnika sigurno prolazi kroz različite faze na mreži, pa i ja, ali određene vrste postova uvijek naiđu na najveći feedback, i svi na kraju pronađemo neki svoj đir u kom se osjećamo najbolje. Što se mog profila tiče, pobjedu odnose outfit postovi.

#SavjetZaDobivanjeVišeFollowera

Po meni, dosta je važno da fotografije čine jednu vizualnu cjelinu i da na prvi pogled postoji neka veza između njih, jer mislim da je pravac u kojem ide cijeli profil ono što zainteresira određene korisnike. Sebe čak i ne smatram pravim primerom za to, jer većina mojih fotografija nastaje spontano, bez nekog prethodnog plana i proračuna. Kada su u pitanju ozbiljni brojevi, posvećenost sigurno igra veliku ulogu. Također stav, autentičnost i karizma su nešto što možemo osjetiti preko fotografije i samim time zaintrigirati pojedince.

#NikadNeBihObjavila...

Ne bih objavila stvari koje ne odgovaraju estetici kojoj težim, tako da mi se često desi da poslije nekog vremena obrišem post koji nekim detaljem odudara od cjelokupne galerije. A neke stvari koje mi nasumično padaju na pamet su novogodišnja jelka, opalo lišće, citat…

saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo

#SuradnjeSBrendovima

Suradnju s brendovima promatram kao spoj lijepog i korisnog za obje strane i podržavam je u potpunosti sve dok se ne gubi integritet surađujući s istim samo zbog zarade. Uvijek bi izabarala ono što i sama želim da nosim ili koristim.

#NaTuđimProfilimaPrvoGledaš...

Volim vidjeti raznolikost fotografija, što se tiče motiva, lokacija i pozadina, a opet da i takve imaju neku poveznicu kroz boju, teksturu ili emociju. Vodim se osjećajem kada bilježim neke trenutke i mislim da se ljudi konkretno vežu za određeno raspoloženje koje nosi čitav profil. Bilo da je u pitanju outfit post, pejzaž ili portret, ono što se najviše primijeti je mood koji ih sve spaja.

#NajdražiInstaProfili

Izdvojila bih Francuskinje @jeannedamas i @adenorah, koje mi se sviđaju jer poseban akcent stavljaju na šarm i prirodan izgled. Također, posebno mjesto kod mene zauzimaju @hedonisima i @miamiiisun kao nepresušni izvori inspiracije.

#InstagramVolimJer...

Instagram volim zbog slobode izražavanja, kreativnosti i interakcija s ljudima različitih karaktera.

saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo
saskaludilo

Foto: Instagram
Objavljeno: 25.01.2017. u 12:24

VEZANE VIJESTI

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p