LIFESTYLE

Maske za mobitel na koje je teško ostati ravnodušan

Brend koji obožavaju poznati
Wild and Woolly
N
e ubrajate se u kategoriju minimalista, posvećujute pažnju baš svakom detalju (osobito svom mobitelu) i na računu imate kojih tristotinjak dolara više? Tada dopustite da vas upoznamo s brendom Wild and Woolly specijaliziranom za ekstravagantne krznene maske za mobitel.


Viđene u rukama sestara Kardashian-Jenner, Wild and Woolly maske djelo su dizajnerice Nine Cheng i da, napravljene su od pravog krzna. Kako stoji na webshopu, brend je inspiriran američkim Divljim zapadom, a ime dolazi od fraze koja se koristila oko 1850. i koja je označavala duh tadašnjih buntovnika.

Krzno za maske stiže od američkih i europskih proizvođača, uključujući finski SAGA Furs i eskimsko selo Yup’ik s Aljaske koje koristi tradicionalne aboridžinske metode obrade krzna, te se cijeli proizvod ručno proizvodi na američkom tlu. Maske su namijenjene isključivo iPhoneu (6/6S, 7, 6S Plus, 7 Plus), a dolaze u brojnim varijantama - od crvene i ružičaste do pastelno plave i zelene. Premda su nam ove maske neizmjerno simpatične, moramo priznati da bismo radije birali one koje ne uključuju pravo krzno, no ako se vi osjećate posebno ekstravagantno i volite svoj mobitel redovito presvlačiti bacite oko na Wild and Woolly webshop. U našoj webshop preporuci pak možete naći nešto jeftinije opcije jednako slatkih maski.

Wild and Woolly
Wild and Woolly
Wild and Woolly
maske
Wild and Woolly
Objavljeno: 26.05.2017. u 10:12

VIDEO

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p