LIFESTYLE

Misteriozni cvjetni aranžmani na njujorškim ulicama

Cvjećar koji je naumio sugrađanima uljepšati svakodnevicu
Lewis Miller
Što biste rekli na ideju da vas dok koračate gradskim ulicama, onima kojima ste prošli već milijun puta, i dok se oko vas odvija tipična svakodnevna trka, najednom presretne gigantski cvjetni aranžman instaliran na uličnom stupiću? Kako biste reagirali da vas iza ugla dočeka predivan veliki buket načinjen od suncokreta i božura?

Vjerujemo, lice bi vam se ozarilo i sigurni smo kako bi ga ukrasio osmijeh. Na tren biste izašli iz naizgled obične svakodnevice i podsjetili se kako se iznenađenja doista mogu skrivati na svakom koraku. Upravo u ovakvu misiju, s ciljem da svoje sugrađane natjera da obrate pažnju na ljepotu i podignu svoju životnu vibraciju, krenuo je renomirani cvjećar i autor, Lewis Miller.

Lewis Miller
Genijalan cvjetni bandit, kako ga je prozvao Vogue, diljem New Yorka je instalirao svoje eklektične cvjetne aranžmane nazvavši projekt Flower Flashes, a ovaj je neočekivani moment u gradskoj džungli dočekan s oduševljenjem. Kako je Lewis objasnio Vogueu, uz pomoć svog tima djeluje rano ujutro, idealno prije izlaska sunca, izrazito brzo, a cvijeće se trude u potpunosti reciklirati.

Jedna od posljednjih cvjetnih instalacija je tako ona u čast netom održanoj Met Gali i Rei Kawakubo, a riječ je o kipu mačke koja se nalazi ispred Crosby Street Hotela koja je dobila ljubičastu cvjetnu irokezu, no ništa manje ljupki nisu ni cvjetni vijenci koji krase kip Carrollove Alise.

"U ovim ludim vremenima u kojima živimo, ponekad će duh podignuti i srce utješiti jednostavno divljenje nečem lijepom", uz jednu od svojih fotografija na Instagramu je komentirao Lewis Miller, a mi izjavu jedino možemo potpisati i uzdati se u domaće kreativce da nam jednom na ulicama naših gradova priušte ovakve prizore.

Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
Lewis Miller
M.M.
Foto: Instagram
Objavljeno: 03.05.2017. u 10:54
Tagovi: New York

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p