DIZAJN I ARHITEKTURA

Modni ured u koji ćete se instantno zaljubiti

Homepolish preuredio prostore modnog portala Fashionista

-->

-->--> -->

Modni portal Fashionista nedavno je odlučio uvesti promjene u svoje radne prostorije, stoga je na projektu renovacije prostora angažirao cijenjenu ekipu dizajnera iz agencije Homepolish. Dizajnerica Danielle, koja je uređivala prostor, dobila je zadatak da od starog ureda napravi istovremeno udoban i funkcionalan prostor, koji će osim toga biti vedar i suvremen.

Naglasak je prije svega bio stavljen na kompleks polica i ormarića, u kojima bi novinarke portala Fashionista mogle pohranjivati sve modne i beauty proizvode koji im na dnevnoj bazi stižu u redakciju. Iako je njihov budžet bio ograničen, Danielle je koristila različite teksture i boje kako bi prostoru dala ultra glamuroznu estetiku.

Stol, stolci i apstraktne slike nabavljeni su u dućanima cool brandova Anthropologie, Urban Outfitters i Femme and Fellow, a tirkizna boja na jednom od zidova u prostoriju je unijela dodatnu dozu živosti. Balans u sobu bogatu bojama i teksturama uveli su klasični bijeli radni stolovi, dok su za dašak ženstvenosti zaslužne vaze s romantičnim cvijećem. Interijer modnog ureda koji nas je oduševio donosimo vam u nastavku.

 

H.B.

photo: Homepolish

 

Objavljeno: 21.03.2014. u 19:13

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p