LIFESTYLE

Motovunsko klizalište u poznatoj vinariji i ove će sezone biti hit mjesto koje ne želite zaobići!

Advent by Roxanich 
Ljubitelji kapljice vrhunskih vina zasigurno su dobro upoznati s domaćim istarskim vinima o čijoj kvaliteti i ne trebamo previše govoriti. Jedna od takvih, uvjerljivo najpoznatijih i najluksuznijih vinarija - Roxanich, svoje je mjesto pronašla u pitoresknom Motovunu te od samog otvorenja svojim gostima nudi zaista posebno iskustvo kušanja domaćih vina i boravka u hotelu, a pregršt iznenađenja priredili su i za nadolazeći Advent!

Roxanich je prošle godine po prvi puta predstavio svoj Advent, koji je Motovunu podario prvo blagdansko klizalište ikada, a koje je sasvim očekivano bilo apsolutni hit među posjetiteljima. Smješteno na prekrasnoj, prostranoj terasi hotela Roxanich, s koje se pruža zapanjujući pogled na motovunsko brdo, ovo jedinstveno motovunsko klizalište postaje omiljeno mjesto okupljanja brojnih domaćina, ali i posjetitelja koji su za ovu sezonu već sada mahom rezervirali svoj smještaj u Roxanich hotelu. Naime, u periodu od 25. studenog do 8. siječnja 2023. svim gostima koji rezerviraju noćenje, Roxanich daruje bon od 300 kuna koji možete iskoristiti na adventskim kućicama koje okružuju samo klizalište, a svi gosti hotela dobivaju klizaljke i besplatan ulaz na klizalište!

Osim klizališta, terasu hotela Roxanich ispunit će poznate blagdanske pjesme te tisuće lampica i dekoracija koje će i ove godine pretvoriti Roxanich Winery & Design Hotel u pravu zimsku bajku koju morate doživjeti! Ne smijemo zaboraviti spomenuti i vrhunski izbor najboljih Roxanich vina u kojima ćete uživati tijekom "adventiranja", ali i drugih ukusnih napitaka koji uključuju i pokoju žesticu, ali i obožavani gin koji u Roxanichu jednostavno morate probati!  Više o programu, hotelu, kao i o rezervacijama potražite na službenoj stranici!

Foto: Roxanich, Instagram
Objavljeno: 24.11.2022. u 11:22

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p