LIFESTYLE

Nagrađujemo vas! Osvojite odmor u Hotelu Lone i uživajte u novom Land Rover Discovery Sportu!

Velikih 100,000 Instagram pratitelja odlučili smo nagraditi kroz natječaj koji ne želite propustiti!

Iako je FASHION.HR jedan od najdugovječnijih lifestyle portala hrvatske i regionalne medijske scene, i više od 15 godina nakon pronalazimo načina kako bi naše vjerne čitatelje i pratitelje nagradili! Ovog puta odlučili smo s vama proslaviti okruglih 100,000 pratitelja na našem službenog FASHION.HR Instagram profilu i to s natječajem čiju ćete sjajnu nagradu zaista zaželjeti!

Možda nam se čini kako zimi nikako nema kraja, ali prve sunčane zrake razvukli su nam osmijeh od uha do uha i započeli smo maštati o putovanjima, dugim vikendima i trenucima za pamćenje. Zamislite se u komfornom i brzom automobilu dok polagano uživate u spektakularnim prizorima divne prirode na putu ka jednom od najljepših mjesta u Hrvatskoj, prelijepom Rovinju kako biste proveli nekoliko nezaboravnih dana čistog hedonizma. Tako nekako smo mi to zamislili kad smo se zapitali što bi najviše motiviralo i istovremeno izrazilo zahvalu našim čitateljima? Prilika da se opustite u čaroliji Rovinja učinila nam se i više no prikladnom...

Naime, jako smo se približili velikoj brojci od 100,000 Instagram pratitelja pa smo na istoj platformi odlučili dati vama priliku kako biste osvojili dva noćenja s doručkom u hotelu Lone u Rovinju i do istoga se odvesti i vratiti s jednim od najpoželjnijih automobila današnjice, Land Rover Discovery Sport. U suradnji s partnerima Maistra Collection Hotel Lone i Auto Benussi, ovog travnja jednog sretnika i pratnju vodimo na istinski bijeg iz svakodnevice i u potpuni užitak.

Priliku da baš vi osvojite ovo putovanje možete zgrabiti na našem FASHION.HR Instagram profilu prateći nekoliko ključnih koraka, a igramo se do subote 24. travnja kad ćemo u 12,00 prozvati jednog sretnog dobitnika koji će između 28. i 30. travnja s pratnjom uživati u čaroliji Rovinja, hotela Lone i Land Rover Discovery Sporta.


Maistra Collection objedinjuje luksuzne i premium hotele smještene na najatraktivnijim lokacijama u Rovinju. Svakom gostu hoteli u sklopu ove kolekcije pružaju obnovu uma, duha i tijela kroz umjetnički doživljaj ili doživljaj klasičnog luksuza te vrhunsku uslugu i gourmet ponudu. Svaki će detalj u ovom hotelu u vama pobuditi želju za istraživanjem, baš poput muzeja suvremene umjetnosti. Kao jedan od članova ekskluzivnog brenda Design Hotels™, hotel Lone poseban je po besprijekornom spoju luksuza, ljepote, stila i kulturnog nasljeđa, što ga čini savršenom destinacijom za odmor i posao tijekom cijele godine.

Auto Benussi je ovlašteni zastupnik i serviser za vozila Fiat, Alfa Romeo, Jeep, Lancia, Mazda, Renault, Dacia, Jaguar i Land Rover. Land Rover Discovery Sport je čista interpretacija, naglašavajući dizajn ovog vozila. Bez obzira je li riječ o urbanoj džungli ili vožnji kroz dolinu, uz Discovery Sport ćete se sa stilom približiti svojoj sljedećoj pustolovini. Osigurava pouzdanu i sigurnu vožnju, na cesti ili izvan nje. Na skliskim površinama, kao što su trava ili snijeg, okretni moment je moguće premještati između prednjih i stražnjih kotača radi maksimalnog prijenosa snage na podlogu. Savršen za svakodnevne gradske vožnje, kao i za obiteljske pustolovine, Discovery Sport Plug in Hybrid pruža potpuno električnu vožnju bez emisije, a moguće ga je napuniti korištenjem sustava DC Rapid Charging.

 Stoga, priključite se našem FHR Instagram natječaju, pozovite jednu posebnu osobu s kojom želite provesti nezaboravna tri dana i držite fige do ove subote. Nikad se ne zna, možda upravo baš vi koji ovo sad čitate ćete uskoro zasluženo uživati! No do tada i dalje se čitamo!
Foto: Maistra Collection, Auto Benussi, Land Rover, FASHION.HR, Unsplash
Objavljeno: 19.04.2021. u 15:39

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p