LIFESTYLE

Nagrađujemo vas povodom Dana žena!

... jer FASHION.HR i Beefeater Pink Gin znaju da to zaslužujete!
Postoji li bolji razlog da ovaj ponedjeljak pretvorimo u dobar tulum nego da slavimo tebe i sve žene ovog svijeta? U suradnji s Beefeater Pink Strawberry Gin jednu sretnicu nagrađujemo  FASHION.HR #ladybox poklon kutijom ispunjenom ključnim stvarima za dobar provod! A o kakvom provodu se radi?

Danas, s početkom u 20,00 sati na FASHION.HR Instagram profilu miljenik žena, pjevač Matija Cvek održat će koncert posvećen upravo našim dragim čitateljicama i obožavateljicama! Na ovaj način želimo zahvaliti našoj vjernoj ženskoj publici na svakom pročitanom članku, lijepoj riječi, komentaru i lajku.

Stoga, pripremite omiljeni koktel s džinom, odjenite svoju omiljeni 'home outfit' i rasplešite se po svom domu uz ritam hit pjesama pjesmama popularnog glazbenika! No osim što smo se pobrinuli za dobar ritam i glazbu, nismo vas zaboravili i nagraditi. Zaigrajte našu nagradu igru u kojoj možete osvojiti prigodan FHR #ladybox u kojem se nalaze Beefeater Pink Gin, nekoliko Luscombe tonika, začini za džin, slatka La Chocolat bombonijera, mirisna svijeća i scrunchie gumica za kosu!


Igramo se na FASHION.HR Instagram profilu uz nekoliko jednostavnih koraka, a sretnu dobitnicu izvući ćemo sljedećeg ponedjeljka 15. ožujka nasumičnim odabirom!

I ne zaboravi danas barem jednoj ženi u svom životu reći zašto tvoj život i ovaj svijet čini boljim... jer male riječi čine veliku razliku, a FASHION.HR je ovdje kako bi svaku od vas podsjetio kako vam je svakoj od nas samo nebo granica! Sretan vam Dan žena!
Foto: FASHION.HR
Objavljeno: 08.03.2021. u 12:56

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p