DOGAĐANJA

10 je dana do najjačeg Sonusa dosad

5. rođendan slavi se uz skoro 70 imena svjetske elektroničke scene
sonus
J
oš je samo 10 dana preostalo do početka jednog od najboljih europskih festivala, a prema Resident Advisoru, 10 najboljih svjetskih festivala u kolovozu.


Sonus festival je za svoj 5. rođendan pripremio najbogatiji program dosad. Skoro 70 imena svjetske elektroničke scene nastupit će na jubilarnom petom izdanju Sonus festivala koji će se ove godine održati od 20. do 24. kolovoza u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso na plaži Zrće i brodovima koji će ploviti po našem prelijepom Jadranu. 25. kolovoza održat će se i tradicionalni after party s otvorenim krajem.

Danas je zadnji dan za kupovinu festivalskih ulaznica po povlaštenoj cijeni od 440 kn za domaće posjetitelje. Od četvrtka 10.08. ujutro, ulaznice će iznositi 580 kn. Ulaznice su dostupne putem Entrio online trgovine ili prodajnih mjesta.

sonus
Tijekom pet dana i pet noći festival će ugostiti posjetitelje iz cijelog svijeta koji će moći uživati u nastupima DJ-a koji su na samom vrhu svjetske elektroničke scene, kao što su: Carl Cox, Solomun, Adam Beyer, Richie Hawtin, Ricardo Villalobos, Sven Väth, Joseph Capriatti, Tale of Us, Loco Dice, Apollonia, Jamie Jones, Pan-Pot, Rødhåd, Sam Paganini, Seth Troxler, The Martinez Brothers, Marco Carola, i još mnogi drugi.

sonus

Foto: PR
Objavljeno: 09.08.2017. u 12:29

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p