DOGAĐANJA

10 razloga zbog kojih već maštamo o ljetnim festivalima

The Garden Festival najavio je svoje fantastično finale

The Garden Festival 
Glazbeno putovanje započeto sada već davne 2006. godine koje je preraslo u očaravajući doživljaj i jedan od najdražih svjetskih događaja koji slave elektronsku glazbu, The Garden Festival, objavio je potpuni line up te ujedno najavio svoje posljednje izdanje. U svojih deset godina održavanja postao je sinonim za mjesto na kojem se spaja odmor i festival, a sve to pod suncem i zvjezdanim nebom, ali i događaj koji je pokrenuo i inspirirao procvat festivalske scene u Hrvatskoj.

S line upom koji je pomno kreiran kako bi pokazao što je festivalski tim postigao svih ovih godina, sve je spremno za sjajan završetak The Garden Festival putovanja na Jadranu i rajskom utočištu smještenom na lokaciji The Garden Tisno. Festival se održava od 1. - 8. srpnja 2015., a imena zbog kojih ga željno iščekujemo su, između ostalih, Eats Everything, Jackmaster, Bonobo, Seth Troxler, Craig Richards, Nightmares on Wax, Tim Sweeney, Joy Orbison, Ben UFO, Midland...
 
The Garden Festival

Kako je objasnio sam Nick Colgan, jedan od osnivača festivala: “Zadnje izdanje The Garden Festivala nazvali smo ‘Odlazak s praskom’ i upravo to objašnjava ovaj line up. Mislim da je ovo najbolji set izvođača do sada i zaista izgleda savršeno za kraj. Na popisu se nalazi puno izvođača koji dolaze prvi put, čemu se veselimo, a tu su i stalni gosti koji su pomogli oblikovati festival od samih početaka. Bit će ovo jako emotivno iskustvo za sve, a izgleda je svatko tko je bar jednom bio na The Garden Festivalu odlučio doći i ovaj zadnji put. Naš festival je uvijek bio u obiteljskoj atmosferi, te spaja ljude koji dijele zabavu i pustolovine, pa ne možemo dočekati ljeto. Počašćeni smo reakcijama na zadnje izdanje festivala, odaziv je odličan, te će ovo biti fantastično finale.”
 
The Garden Festival
 
Omogućene su snižene cijene ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio.hr.
 
Fo

Fotos: The Garden Festival

Objavljeno: 13.01.2015. u 13:54

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p