DOGAĐANJA

14 razloga zašto ne smijete propustiti 14. rođendan RNB Confusiona

Rođendanski festival koji će obilježiti proljeće u Zagrebu
RNB Confusion
P
oznati zagrebački brend RNB Confusion u petak će, 21. travnja, na 4 tematska floora u tvornici Katran proslaviti svoj 14. rođendan. Za ovu će priliku rođendanski festival uveličati čak 14 DJ-a i artista od kojih su potvrđeni DJ Bizzo Bodega, DJ Independent, DJ Phat Phillie, DJ Sheko, DJ Em Bee, DJ Leggero, DJ Ela, DJ Rea, DJ Zrna, uz specijalne goste iznenađenja.


Veliko se slavlje priprema u zagrebačkom Katranu, što dokazuje i 14 točaka u nastavku koje će vas zasigurno natjerati da posjetite rođendanski RNB Confusion...

1. 600. RNB Confusion party pada na rođendanski petak, 21. travnja

U srijedu 5. ožujka 2003. godine održao se prvi službeni RNB Confusion party u klubu Gjuro 2. U petak 21. travnja u Katranu, ekipa RNB Confusiona ovjekovječit će 600. party, što ga brojkom svrstava u jedan od najdugovječnijih domaćih party brandova.

2. 14 gostiju 14. rođendanskom festivalu u Katranu

14 glazbenih gostiju uveličat će rođendansku proslavu od kojih organizatori izdvajaju svoje dugogodišnje suradnike: DJ Bizzo Bodega, Dj Phat Phillie, Dj Independent, Dj Ela Radic, Dj Rea, Dj Zrna, Dj Sheko, Dj Leggero te gosti iznenađenja.

RNB Confusion

3. 4 tematska floora za nezaboravno glazbeno putovanje u Katranu

Jedan od must be floorova u Katranu definitivno će biti Lovačka soba s Beyonce vs. Rihanna karaokama te DJ gostovanjima Ele & Ree. Ostali floorovi su redom:

#1 IT’S YA BIRTHDAY MAIN FLOOR (5REKOVIC SHOCK SHOW - DJ BIZZO BODEGA b2b DJ INDEPENDENT, DJ SHEKO, DJ EM BEE)

#2 THROWBACK 90’s & 00’s GOLDEN ERA FLOOR (MUSEUM - DJ PHAT PHILLIE, DJ ZRNA)

#3 RIRI vs. BEY KARAOKE LADIES FLOOR (LOVAČKA SOBA - DJ ELA, DJ REA)

#4 FLEX 'TRAP & NEW BENGERS' FLOOR (PODMORNIC - DJ INDEPENDENT, DJ LEGGERO, DJ BIZZO BODEGA)

4. #BECONFUSED kampanja na društvenim mrežama

#BECONFUSED kampanjom želi se skrenuti pažnja na to da je kul i ok u današnje vrijeme biti zbunjen. Uslijed svakodnevnog bombardiranja različitim sadržajima, mnoštvom izbora, lažnim informacijama, krivim normama, uputama što obući, što slušati, gdje izaći… S druge strane, fanovi RNB Confusiona već 14 godina nisu zbunjeni oko svog party izbora! Pratite sve društvene mreže RNB Confusiona, osmislite svoju Be Confused poruku te ju pošaljite na službeni FB event wall koristeći hashtag #BECONFUSED #XIV #RNBCONFUSION. Najkreativniju poruku nagrađuju Shooster i Jägermeister.

RNB Confusion

5. 'IZ GLAZBE U MODU' - JUST CONFUSED. iskorak je RNB Confusiona u svijet mode

Pod utjecajem sve jačih merch modnih brandova nastalih suradnjom popularnih modnih marki i idola kao što su Kanye West, Big Sean, Rihanna ili ASAP Rocky organizatori su odlučili lansirati modni brand JUST CONFUSED. Prvo ekskluzivno predstavljanje te prodaja u limitiranom izdanju zakazani su upravo za XIV. rođendanu u Katranu.

6. RNB Confusion je scena - 14-godišnja retrospektiva

U svojih 14 godina na pozornici ili za DJ pultom RNB Confusion je ugostio imena među kojima se izdvajaju Montell Jordan, Nina Sky, Onyx, Elemental, Bolesna Braća, Edo Maajka, Frenkie, Kandžija, Divas, Nina Badrić, Connect, TBF, Dj Shortee Blitz, General Woo, Target, Ivana Kindl, Jacques Houdek, Shorty, VIP, Blackstreet, DJ Phat Phillie, Nered i Stoka te mnogi drugi.

7. RNB Confusion je jedan od osnivača globalno uspješnog Fresh Island Festivala 

Ekipa RNB Confusiona zajedno s Dj Bizzom Bodegom, Dj Phat Philliejem, Stupnijem i Senkom tvorac je hrvatskog najuspješnijeg festivalskog branda iza kojeg su gostovanja poput Chris Browna, Wiz Khalife, ASAP Rockyija, Rick Rossa, Snoopa Dogga, Iggy Azaleae i mnogih drugih.

RNB Confusion
RNB Confusion

8. Rođendanski warm up party zakazan je za 31. ožujka u klubu Opera 

Svi koji su uranili i kupili svoju ulaznicu u ranoj pretprodaji za rođendanski festival u Katranu, RNB Confusion nagrađuje s besplatnim upadom na 14. B-DAY Warm Up Party u Klubu Opera (do ponoći)  koji će se održati u petak 31. ožujka. Za sve koji čekaju zadnji trenutak upad je standardnih 30 kuna za Warm Up Party.

Ovih 8 razloga bit će dovoljni da ne propustite jedinstveni događaj koji će obilježiti proljeće u Zagrebu. Limitirani broj Early Bird ulaznica u prodaji je od četvrtka 16. ožujka u Tesla Power House te u svim poslovnicama ili online Entrio.hr.


Foto: PR
Objavljeno: 15.03.2017. u 09:24

IZ RUBRIKE

vrh stranice
p p